càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

La Càtedra d’Estudis del Còmic, present en les Jornades JOLIN 2019

  • 21 d’octubre de 2019

El dia 18 d’octubre es desenvoluparen, en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, les IV Jornades d’Innovació en Llibre Il·lustrat #JOLIN2019. En aquestes va estar present la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundación SM-Universitat de València a través del seu director Álvaro Pons.

Aquestes jornades aspiren a convertir-se en un referent dins de l’àmbit universitari en quant als llibres il·lustrats, entenent aquests com una font inesgotable de possibilitats tant pel seu contingut textual com gràfic i visual, i pels seus potencials usos dins i fora de l’aula. Així mateix, pretenen ser una plataforma oberta a l’aprenentatge actiu i al diàleg entre diferentes professionals de la creació literària il·lustrada juntament amb agents de canvi social.

Les JOLIN van nàixer fa quatre anys amb la vocació d’obrir un espai entre el món acadèmic i el món reial al voltant del llibre il·lustrat, al mateix temps que s’amplien les oportunitats de diàleg entre els diferentes agents implicats i reflectint la seua evolució a través del temps.

En l’edició d’enguany, el professor Álvaro Pons, director de la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundación SM-UV, va impartir la xerrada inaugural titulada “Tebeos, d’enemics de la societat a eines socioculturals”. El programa complet es pot consultar en aquest enllaç.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies