càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Cátedra INNOVA-SERVEF UV realitza un taller sobre anàlisi i planificació de necessitats formatives

  • 18 de juny de 2018
taller analisis

El 20 de juny de 2018 tindrà lloc, en les oficines de la OPEX a l'Edifici d'Institus d'Investigació, un taller-focus grup de la Càtedra INNOVA-SERVEF sobre la detecció de necessitats formatives.

Investigadors de la UV i de la càtedra, juntament amb personal del SERVEF, portaran a terme el tercer focus grup de la càtedra per tal de continuar el redisseny de la detecció de necessitats formatives en la Comunitat Valenciana. Amb açò s'establirà la base per a la prospecció de demandes formatives i el foment de l'ocupabilitat per mitjà de la formació adequada amb l'objectiu de satisfer aquestes demandes.

Una de les línies d'actuació serà la creació de nou coneixement innovador sobre formació, i compta amb el suport de la Universitat i de les institucions públiques locals. En concret, es pretén fomentar la creació d'un nou coneixement i promoure les bones pràctiques innovadores en el camp de la formació orientada a l'ocupació, desenvolupant un ecosistema d'innovació social específic a la Comunitat Valenciana.