càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Ludificació convoca el I Concurs de Videojocs de Ludificació de la ciutat de València

  • 10 de novembre de 2021
Image de la noticia

La Càtedra de LUDIFICACIÓ I GOVERN OBERT A la CIUTAT DE VALÈNCIA llança als estudiants el repte de presentar propostes innovadores de videojocs a l'entorn de la ciutat de València.

Es tracta de proposar prototips de videojocs orientats als Objectius de Desenvolupament Sostenible a la ciutat de València.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

1. Podran optar a aquest premi els alumnes i alumnes que es troben matriculats en una titulació de Grau o Màster de la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València.

2. S'acceptaran candidatures realitzades de manera individual o en grups de màxim 6 estudiants.

3. Cada candidatura haurà de proposar una única proposta de videojoc.

4. En la valoració de les solucions candidates, es tindran en compte els següents aspectes, puntuant cada apartat sobre 10 punts fins a un total de 50 punts:

  • a. Originalitat.
  • b. Disseny atractiu
  • c. Interactivitat
  • d. Qualitat de la documentació.
  • e. Complexitat del projecte

5. El Jurat estarà format per dos professors del Departament d'Informàtica de la Universitat de València i per dos membres de la regidoria de Govern Obert. Les deliberacions del jurat seran secretes i el seu veredicte, inapel·lable.

6. La presentació a aquest premi suposa l'acceptació íntegra de les seues bases i l'autorització a la Càtedra de Ludificació i Govern Obert i a la Universitat de València per a la reproducció i difusió dels treballs presentats.

PREMIS

S'atorgaran dos premis, i tots els membres dels equips guanyadors tindran un diploma acreditatiu:

  • Guanyador del concurs: 100 € a cada membre de l'equip guanyador.
  • Accèssit: 50 € a cada membre de l'equip.

INSCRIPCIÓ

Les sol·licituds s'han de presentar mitjançant el formulari inclòs en l'annex II a través de la Seu electrònica de la Universitat de València, fent ús del procediment de registre electrònic que es troba accessible en https://links.uv.es/xz8ewug amb usuari i contrasenya de la Universitat de València, amb registre previ en la seu o amb certificat electrònic digital.

Les sol·licituds hauran d'anar dirigides a Càtedres Institucionals i d'Empresa seguint la següent ruta: “Tipus d'unitat” Serveis universitaris, generals i centrals; “Òrgan al qual es dirigeix” Servei de Transferència i Innovació; “Tramitació desitjada” Gestions específiques de la unitat, Càtedres Institucionals i d'empresa.

S'adjuntarà aquest document d'inscripció en PDF amb la informació dels membres de l'equip participant.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 30 de novembre de 2021.

PRESENTACIÓ DEL TREBALL

L'estudiantat participant haurà d'enviar el treball realitzat per correu electrònic a l'adreça ludificacion@uv.es abans del 15 de febrer de 2022, indicant en l'assumpte “Concurs videojocs”. L'enviament es realitzarà des d'un compte oficial alumni.uv.es.

Cada candidatura haurà d'anar acompanyada de la següent informació:

  • Document d'inscripció en PDF.
  • Memòria explicativa de la proposta en format PDF.
  • Vídeo demostratiu del treball realitzat i enviar la URL del vídeo pujat a alguna plataforma (mmedia de la UV o youtube).
  • Fitxer comprimit amb tots els arxius necessaris per a poder reproduir el joc.
  • Fitxer comprimit amb el codi font del projecte.

Accés a la publicació en Tauler de la convocatòria en aquest enllaç.