càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Nova Transició Verda lliura els premis TFG sobre turisme sostenible i participa en la setmana dels Drets Humans a la UV

  • 23 de gener de 2023
Premiats i  membres de la Càtedra

El 12 de desembre l’equip de la Càtedra de Nova Transició Verda a la Universitat de València va participar en dos actes.

D’una banda, va ser present en el lliurament dels premis TFG de turisme sostenible juntament amb el degà de la Facultat de Dret, Francisco J. Palao Gil, el Director de l’Institut de Drets Humans de la Universitat, Fernando Flores i el director general de Coordinació Institucional de la Generalitat Valenciana, Marc Aparici. Els premiats van ser els següents:

  • Primer premi (500 euros) al TFG presentat per l’alumne Panna Kirzsán: La incorporació de la intel·ligència artificial en el desenvolupament sostenible del turisme.
  • Segon premi (300 euros) al TFG presentat per l’alumne Daniel Enrique Da Silva: La planificació estratègica del turisme a la ciutat de València: una anàlisi de les seues actuacions des de la sostenibilitat.
  • Tercer premi (200 euros) al TFG presentat per l’alumna Michelle Liza: Gastronomic tourism. An insight into the success of this global phenomenon and gastronomic tourists.

L’acte va tindre lloc justament en la Setmana dels Drets Humans de la Universitat de València. Al matí del 12 de desembre, el centre va comptar amb la presència de la vicepresidenta quarta del Govern i ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera. A més, es va aprofitar per a inaugurar, al ‘hall’ de la Facultat de Dret, una mostra sobre l’Albufera, sota el títol L’Albufera: present i futur?, amb l’objectiu que s’expose en altres facultats.