càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

La Càtedra de Protecció Ciutadana Policia Local convoca la primera edició dels seus premis als millors treballs d’investigació

  • 6 de juny de 2019

El Vicerectorat d’Innovació i Transferència de la Universitat de València ha convocat, mitjançant la Càtedra de Protecció Ciutadana Policia Local (PROTECPOL), la primera edició dels premis “Ajudar i Protegir”, amb l’objectiu de reconéixer els millors treballs de recerca relacionats amb les polítiques de seguretat pública.

L’objecte d’aquests premis és el de valorar la millor tesi doctoral, el millor treball de fi de grau o de fi de màster i el millor treball d’investigació presentat per professionals de la Policia Local. La matèria de la investigació ha d’estar directament relacionada amb l’anàlisi, estudi i/o propostes útils per al desenvolupament o anàlisi de la seguretat pública amb perspectiva policial. Els treballs es poden haver realitzat des de qualsevol àrea de coneixement i defensat en qualsevol de les universitats de la Comunitat Valenciana o en els diferents mòduls de formació de l’IVASPE durant els cursos 2016-2017 i 2017-18. La finalitat d’aquests premis és fomentar la investigació de qualitat en l’àmbit de la seguretat pública per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans gràcies a l’aportació d’idees que ajuden al millor desenvolupament de les funcions de la Policia Local de València.

Podran presentar-se al concurs els i les estudiants de qualsevol titulació oficial de les universitats valencianes que hagen realitzat la seua tesi doctoral, treball de fi de grau o de màster sobre un tema relacionat amb les polítiques de seguretat pública, i les i les Policies Locals que hagen defensat el seu treball després de la realització de la formació que s’exigisca en l’Institut Valencià de Seguretat Pública (IVASPE). La quantia dels premis ascendeix a 1 000 € per a les tesis doctorals i els treballs d’investigació de professionals de la Policia Local i a 500 € per als treballs de fi de grau o fi de màster.

La Resolució de la convocatòria ja està publicada en el DOGV, i les sol·licituds es podran presentar fins al dia 27 de juny de 2019.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies