càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Valenciaport d'Economia Portuària organitza un seminari sobre regulació del comerç digital

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 20 de juny de 2023
Cartell del seminari

La trobada se celebrarà el 29 de juny, a les 17:00 hores, en l'Edifici Instituts d'Investigació “Beatriu Civera” de la Universitat de València i comptarà amb la conferència de Martina Francesca Ferracane.

La italiana Martina F. Ferracane és especialista en polítiques públiques i innovació tecnològica. En l'actualitat exerceix com a investigadora associada i product manager d'Estimacions comercials digitals en el Centre Europeu d'Economia Política Internacional (ECIPE) i forma part del programa Policy Leader Fellowship de l'Institut Universitari Europeu de Florència. A més, actua regularment com a consultora per a diverses institucions, incloses les Nacions Unides, el Fòrum Econòmic Mundial i el Banc Mundial.

Martina és presidenta i fundadora de FabLab Western Sicily, un projecte social que porta innovació i creativitat a les escoles sicilianes a través de la fabricació digital. A més, en 2017 va cofundar Oral3D, una start-up que té com a objectiu fer que la impressió 3D siga accessible per a tots els dentistes. Gràcies a eixes iniciatives, Martina F. Ferracane va ser seleccionada en la llista Forbes 30 Under 30 for Science and Healthcare i figura entre les 15 dones italianes més influents en temes digitals.

Durant el seminari Martina Francesca impartirà la conferencia ‘Regulació del comerç digital: cap al decoupling?’, en la qual abordarà les posibilidadaes i reptes que planteja el creixement exponencial del comerç digital i analitzarà quins són els principals desafiaments relacionats amb la regulació de les noves tecnologies digitals en el dret mercantil internacional.

Aquesta conferència ha sigut organitzada per la Càtedra Valenciaport d'Economia Portuària de la Universitat de València i l'Autoritat Portuària de València, amb l'objectiu de generar coneixement i promoure la divulgació de temes relacionats amb el comerç internacional  i la seua implicació marítim-portuària.

Data: 29 de juny, a les 17:00 hores

• Ubicació: Edifici Instituts d'Investigació “Beatriu Civera” de la Universitat de València (Carrer del Serpis, 29, 46022 València)

• No es requereix inscripció prèvia