càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries ha sigut convidada a participar en AGROEXPO, Fira Internacional del sector agrari que organitza la Junta de Extremadura

  • 25 de gener de 2021
Cartell de la Fira

La catedràtica de dret financer i tributari de la Universitat de València i directora de la Càtedra de Cooperatives agroalimentàries de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i de la Universitat de València UVcàtedres, María Pilar Alguacil Marí, ha sigut convidada a participar en AGROEXPO, Fira Internacional del sector agrari que organitza la Junta de Extremadura.

AGROEXPO celebra la seua trenta-tresena edició del 26 al 29 de gener de 2021 en la Institució Firal d'Extremadura. AGROEXPO cita a professionals, fabricants i distribuïdors del món agrícola de tot el món. Enguany participen països com els Estats Units, el Brasil, Regne Unit, França, Itàlia, etc. En AGROEXPO es realitzaran Jornades, Presentacions i Conferències per a la comprensió de la realitat agrícola.

La catedràtica ha sigut convidada a participar en la Jornada Tècnica “El paper de la Dona en el Sector Agro”, que tindrà lloc el dimecres 24 de gener a les 16:00h. La taula de debat també estarà formada per Excma. Sra. Dª Begoña García Bernal, Consejera de Agricultura, Desarrollo Rural, Población y Territorio de la Junta de Extremadura; Dª Natalia García Camacho, Presidenta de l'Associació d'Agricultors i Ramaders de Don Benito i Comarca; Dª Mª José Benavides, Assessora Jurídica de la Dirección General de la PAC; i Dª María Jesús Catalá, Directora Territorial de CaixaBank.