càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Facultat de Dret acull la VII Jornada 'Bon govern i transparència en pimes'

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 3 d’octubre de 2022
Il·lustració transparència

El proper dimecres 5 d'octubre se celebra la jornada sobre transparència i bon govern en Fundacions, organitzada per la Càtedra Pagoda de la Universitat de València i la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, en col·laboració amb l'Institut interuniversitari de Desenvolupament Local.

La Sala Miaja de la Muela de la Facultat de Dret albergarà la setena edició d'aquest simposi. A les 10 hores començarà l'acte inaugural en el qual participarà el codirector de la Càtedra Pagoda Jorge Castellanos, i un/una representant de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i del Deganat de la Facultat de Dret.

María José Vañó, directora de l'Institut Universitari d'Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria (IUDESCOOP) i membre del comité organitzador de la jornada obrirà el torn de les conferències. La professora Vañó —Departament de Dret mercantil ‘Manuel Broseta Pont’— centrarà el seu discurs en la transparència de les Fundacions entorn del títol “Entre el ser i l'haver de ser”.

Les conferències continuaran amb Ana Tórtola, de la Fundació Nova Feina, que se centrarà en les “Eines per al bon govern de les Fundacions”. Isabel Peñalosa, de l'Associació Espanyola de Fundacions, abordarà “El abc del Bon Govern i la transparència de les Fundacions”. Emili Altur, de la Fundació Novaterra, tractarà la “Inserció sociolaboral amb valors. Finalment, Luis Trigo, de la Fundació el Secret de la Filantropia, compartirà amb l'auditori la xarrada “Bones pràctiques i experiències en responsabilitat social”.

La jornada és gratuïta però es requereix inscripció prèvia.
 

Imatge jornada