Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria Logo del portal

.

Una altra economia és possible. Parlem d'economia social

.
.

Novetats

Acte de celebració dels 20 anys del IUDESCOOP
11/10/23

El pròxim dia 9 de novembre se celebra l'acte de celebració dels 20 anys del IUDESCOOP en la Sala d'actes del Jardí Botànic de la Universitat de València - UV . Una jornada on es presentarà: -Llibre col·lectiu i la memòria d'activitats de l'institut. -Les activitats del #IUDESCOOP en matèria...

alt=
3ª Jornada 20º aniversari IUDESCOOP - 21 setembre
15/09/23

Aquest any celebrem el 20 aniversari de la creació de L’Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria, IUDESCOOP. El proper dia 21 de setembre serà la tercera i última Jornada abans de l'Acte del 9 de novembre.

alt=
2ª Jornada 20º aniversari IUDESCOOP - 6 juny
15/05/23

Aquest any celebrem el 20 aniversari de la creació de L’Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria, IUDESCOOP. El proper dia 6 de juny será la segona Jornada de les tres que es celebraran abans de l'Acte del 9 de novembre.

alt=
1ª Jornada del 20 aniversari de IUDESCOOP
22/03/23

Aquest 21 de març hem celebrat la primera jornada dels 20 anys de l'Institut Universitari d'Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria. Una jornada on recordem els inicis de l'institut d'investigació, la seua història, assoliments, projectes i trajectòria en la investigació de l'Economia social.

1ª Jornada 20º aniversari IUDESCOOP
02/03/23

Aquest any celebrem el 20 aniversari de la creació de L’Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria, IUDESCOOP. El proper dia 21 de març será la primera Jornada de les tres que es celebraran abans de l'Acte del 9 de novembre.

 

Entitats col·laboradores

Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 Centro Internacional de Investigación e información sobre la economía pública, social y cooperativa
Observatorio Español de la Economía Social
Observatori Valencià de l'Economia Social

Segueix-nos

Troba'ns

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre us desplaceu per apropar o allunyar el mapa