University of Valencia logo Logo University Research Institute in Social Economy, Cooperativism and Entrepreneurship Logo del portal

.

Another economy is possible. Let's talk about social economy

.
.

News

alt=
3ª Jornada 20º aniversari IUDESCOOP - 21 setembre
15/09/23

Aquest any celebrem el 20 aniversari de la creació de L’Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria, IUDESCOOP. El proper dia 21 de setembre serà la tercera i última Jornada abans de l'Acte del 9 de novembre.

alt=
2ª Jornada 20º aniversari IUDESCOOP - 6 juny
15/05/23

Aquest any celebrem el 20 aniversari de la creació de L’Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria, IUDESCOOP. El proper dia 6 de juny será la segona Jornada de les tres que es celebraran abans de l'Acte del 9 de novembre.

alt=
1st Day of the 20th anniversary of IUDESCOOP
22/03/23

On 21 March we celebrated the first day of the 20th anniversary of the University Institute of Social Economy, Cooperativism and Entrepreneurship. A day where we remembered the beginnings of the research institute, its history, achievements, projects and trajectory in social economy research.

1ª Jornada 20º aniversari IUDESCOOP
02/03/23

Aquest any celebrem el 20 aniversari de la creació de L’Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria, IUDESCOOP. El proper dia 21 de març será la primera Jornada de les tres que es celebraran abans de l'Acte del 9 de novembre.

Bon Nadal
21/12/22

🎄🎄Des de #IUDESCOOP desitgem un Bon Nadal i un pròsper Any Nou, ple de salut i solidaritat

alt=
Jornada "Transforma l'economia amb les finances ètiques"
18/10/22

El divendres, 21 d'octubre, a la vesprada, la xarxa Enclau, amb la col·laboració de IUDESCOOP, el Màster d'Economia Social i REAS, amb el finançament de la Conselleria d'economia sostenible, sectors productius, comerç i treball, organitza aquest acte a la Sala Manuel Sánchez Ayuso, Facultat...

 

Partners

Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 Centro Internacional de Investigación e información sobre la economía pública, social y cooperativa
Observatorio Español de la Economía Social
Observatori Valencià de l'Economia Social

Segueix-nos

Find us

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre us desplaceu per apropar o allunyar el mapa