Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria Logo del portal

Entitat organitzadora:

IUDESCOOP de la Universitat de València

Direcció de los Seminaris:

Dra. Gemma Fajardo García, Professora Titular d'Universitat (Universitat de València)

fajardo@uv.es

Objectius:

 L’Institut Universitari d’Investigació en Economia Social de la Universitat de València (IUDESCOOP) té entre els seus objectius prioritaris la difusió de l’economia social i cooperativa, i amb aquesta finalitat, entre altres activitats, desenvolupa periòdicament un seminari de Dret Cooperatiu i de l’Economia Social. El seminari vol ser un fòrum d’anàlisi i debat sobre els problemes principals que afecten les entitats de l’economia social, des d’un punt de vista jurídic.

El seminari combina l’exposició dels temes objecte d’interès per part d’experts en la matèria amb el debat i l’anàlisi dels problemes que des d’un punt de vista jurídic es plantegen en la pràctica. El seminari va adreçat tant a estudiants, principalment de postgrau que aspiren a conèixer millor aquestes formes empresarials, com a professionals, interessats a actualitzar els coneixements o posar en comú els problemes que suscita la pràctica sobre aquestes matèries.

Edicions:

I. Seminari de Dret Cooperatiu i de l’Economia Social. La Cooperativa. Règim jurídic i fiscal I (2009).
II. Seminari de Dret Cooperatiu i de l’Economia Social. La Cooperativa. Règim jurídic i fiscal II (2010)
III. Seminari de Dret Cooperatiu i de l’Economia Social. Societats Laborals i Cooperatives de Treballadors (2011)
IV. Seminari de Dret Cooperatiu i de l’Economia Social. Cooperatives d’habitatges. Qüestions de Dret Civil (2012)