càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Finalitzat el curs sobre IVA de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 25 de març de 2024
Camps de cultiu

L'Escola de Cooperativisme Agroalimentari de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries va realitzar una nova edició del curs sobre l'IVA.

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries, a través de la seua Escola de Cooperativisme Agroalimentari va llançar un segon curs en línia sobre l'IVA.

Durant les sessions es van tractar els problemes més rellevants que es plantegen en l'IVA per a les cooperatives agroalimentàries en la seua relació amb els socis, especialment amb els productors que es troben acollits al Règim especial de l'agricultura, ramaderia i pesca (REAGP).

Esta formació estava dirigit a tècnics i socis de cooperatives, assessors i graduats (especialment en Economia i Dret) que volgueren aprofundir en esta matèria. També va estar destinat a professionals o estudiants que volgueren conéixer les especificitats de les cooperatives.

El curs ha sigut dirigit per la Directora de la Càtedra, Mª Pilar Alguacil Marí, Catedràtica de Dret Financer, i impartit per Mª Pilar Bonet Sánchez, Professora Titular de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València.

Cartel del curso