càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Premis de TFG i TFM en sostenibilitat i plàstics

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 15 d’abril de 2024
Estudiants recentment graduats
La il·lusió de realitzar TFGs i TFMs amb impacte.

La Càtedra Universitat-Empresa AIMPLAS-Universitat de València premia els teus TFGs i TFMs en l'àmbit de Sostenibilitat i Circularitat en el Sector del Plàstic.

L'objectiu principal de la Càtedra AIMPLAS-Universitat de València és promoure la formació, la investigació, el desenvolupament i la transferència de coneixements en el sector del plàstic, amb un enfocament especial en la sostenibilitat i la innovació, amb específic èmfasi en la promoció del talent, potenciant la responsabilitat social i la sensibilització.

En este sentit, la Càtedra AIMPLAS-Universitat de València convoca un Concurs per a premiar els millors Treballs de Fi de Grau (TFG) o Treballs de Fi de Màster (TFM), que fomenten els estudis i investigacions en matèria de Sostenibilitat i Circularitat en el Sector del Plàstic.

D'entre les candidatures presentades, es triaran els 10 millors treballs, i s'establixen els següents premis i mencions honorífiques:

  • 1 Primer Premi al millor TFG o TFM, per un import de 1.000 €.
  • 1 Segon Premi al millor TFG o TFM, per un import de 500 €.
  • 1 Tercer Premi al millor TFG o TFM, per un import de 250 €.
  • 7 Mencions honorífiques al millor TFG o TFM.

Poden participar-hi les i els estudiants o graduats/as de qualsevol titulació oficial de la Universitat de València que hagen presentat el seu treball fi de grau (TFG) o treball fi de màster (TFM) durant els cursos 2022-2023 i 2023-2024, sobre aspectes vinculats a l'àmbit de la Sostenibilitat i Economia Circular en el Sector del Plàstic. Poden presentar-se treballs de qualsevol de les titulacions de les branques de coneixement de la Universitat.

Els tutors/es o directors/as dels treballs premiats rebran un certificat acreditatiu per part de la Càtedra AIMPLAS, en reconeixement de la seua labor.

La convocatòria estarà oberta entre l'1 de juny i el 15 d'octubre de 2024, i es realitzarà la resolució i lliurament de premis el mes de novembre, en acte públic. Els detalls de la participació es publicaran en el DOGV.

Amb estes accions, des de la Càtedra AIMPLAS-Universitat de València ens dirigim principalment a estudiants apassionats per contribuir a la millora del món del plàstic, des de les perspectives tecnològiques, mediambientals, socioeconòmiques i/o de formació. Aspirem a crear un espai on el talent jove es trobe amb les necessitats de la indústria, promovent solucions innovadores i sostenibles. Creiem en la importància de connectar l'acadèmia amb el sector empresarial per a impulsar avanços significatius. A més, busquem construir ponts amb la societat per a promoure pràctiques responsables en totes les etapes del cicle del plàstic.

 

Logo Càtedra Aimplas