càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Presentació del ‘Special issue on taxation’ de la revista ‘International Journal of Cooperative Law’

  • 22 de juny de 2022
Imatge del webinar

L'edició especial sobre tributació d'aquesta revista internacional va ser l'objecte del webinar en el qual va participar la directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries, al costat de la resta d'autors, per a explicar els seus estudis i aportacions a la publicació.

El passat 23 d'abril de 2022 directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries CAE-UV (Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i Universitat de València - UVCàtedres), Pilar Alguacil, va presentar el número del “Special issue on taxation” de la revista “International Journal of Cooperative Law” (IJCL) sobre la tributació de cooperatives en un webinar organitzat per l'editorial.

La catedràtica de Dret Financer i Tributari en la Universitat de València María Pilar Alguacil Marí va ser l'editora convidada del “Special issue on taxation” de la revista IJCL. En el webinar, els diferents autors que van participar en el Special Issue van presentar els seus treballs sobre les cooperatives i problemes contemporanis en Dret i Política Tributària.

La Revista Internacional de Dret Cooperatiu (IJCL), publicada per Ius Cooperativum (un grup internacional d'advocats cooperativistes), és una revista acadèmica, revisada per avaluació d’experts, en línia i d'accés obert que s'enfoca explícitament al dret cooperatiu.

Es pot accedir al Special Issue sobre tributació de cooperatives a través d'aquest enllaç.

Foto webinar Foto webinar