càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

El projecte Girls4STEM organitza la xarrada Girls4STEM Professional Dolores Corella juntament amb el lliurament del premi +Dones

  • 24 de novembre de 2022

El cicle de xarrades obertes al públic del projecte Girls4STEM ha programat per al dijous 1 de desembre a les 17:30h una sessió híbrida (presencial/en línia) dedicada a la nostra padrina Dolores Corella Piquer, investigadora pionera en genòmica nutricional.

 

Dolores Corella

 

Aquesta xarrada, en homenatge a Dolores Corella Piquer, se celebrarà presencialment en la sala d'actes Joan Pelechano de l'ETSE-UV. Per a tindre accés a la mateixa és necessària la inscripció prèvia en: https://go.uv.es/girls4stem/dolors. La xarrada també s'emetrà en directe en el canal de Youtube de Girls4STEM.    

Estàs xarrades tenen com a finalitat visibilitzar a dones professionals de les branques STEM i el seu treball utilitzant un format lleuger i distés. La sessió tindrà una duració d'1.5 hores, i en ella expertes ens comptaran de manera amena el treball que realitzen en el seu dia a dia. En aquesta ocasió les expertes són: Mayte Bacete Castelló, María Vargas Colás i Andrea López Castillo.

Al seu torn s'entregaran els premis “+Dones” de l'edició 2022 organitzats per l'ETSE-UV i Girls4STEM. 

Aquesta xarrada es troba emmarcada dins de les activitats organitzades per Girls4STEM des de l'ETSE-UV, el Vicerectorat d'Igualtat Diversitat i Polítiques Inclusives, la Unitat d’Igualtat i el Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València . A més, compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i el finançament de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

El projecte Girls4STEM té com a principal objectiu el foment de vocacions en les àrees STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, per les seues sigles en anglés) entre el públic en general i, de manera molt particular, entre les xiques.

Cartell de la xarrada

 

 

 

És possible consultar més informació sobre els objectius i activitats del projecte en el seu web i les seues xarxes socials:
 

Enllaç al web del projecte Girls4STEM

Enllaç al twitter de Girls4STEM

Enllaç a Instagram de Girls4STEM

Enllaç a facebook de Girls4STEM

Linkedin Girls4STEM

Enllaç a Youtube de Girls4STEM

Accés al web de la Càtedra Bretxa Digital de Gènere