càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Vicente Pallardó participarà el dimecres 17 de maig en un seminari sobre el Valencia Containerised Freight Index (VCFI)

  • 15 de maig de 2023

El director de la Càtedra Valenciaport d'Economia Portuària participarà en aquest seminari on es presentaran els resultats del VCFI anual, un indicador que mesura la tendència i evolució dels preus del transport de contenidors marítims d'exportació des del port de València.

 

Agenda

El seminari, organitzat per l'Autoritat Portuària de València i la Fundació Valenciaport, tindrà lloc en l'edifici del Rellotge del Port de València, el pròxim 17 de maig de 15:30 a 17:00 hores.

El director de la Càtedra Valenciaport d'Economia Portuària, Vicente Juan Pallardó López, participarà en aquesta trobada on es presentarà l'Informe Anual de València Containerised Freight Index (VCFI) i es farà una revisió dels factors que han condicionat l'evolució del mateix al llarg del 2022.

El professor Pallardó (Departament d’Estructura Econòmica-UV) analitzarà l'entorn econòmic internacional i presentarà el seu últim Informe Econòmic Trimestral desenvolupat en el marc de la Càtedra Valenciaport d'Economia Portuària.

El seminari també comptarà amb la intervenció magistral de l'expert en geografia del Transport i professor de Hofstra University (Nova York), Jean-Paul Rodrigue.

Pallardó
Vicente Pallardó (Foto de Propeller Valencia-Associació de directius i empresaris logístics)