càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d’Empresa i Humanisme de la Universitat de València es defineix com un espai de trobada i intercanvi de coneixement entre membres de la comunitat universitària, administració pública, empresaris i professionals que treballen en l’àmbit de l’empresa i organitzacions d’escala nacional i supranacional especialitzats en l’estudi de l’empresa humanista.

La nostra missió és generar i difondre coneixement rellevant i útil per tal de promoure el compromís cívic dels futurs titulats universitaris, professionals que realitzen tasques executives i de control en l’esfera empresarial, responsables públics en àmbits relacionats amb l’economia i la direcció d’empreses i membres de la comunitat acadèmica interessats en l’estudi de la vessant humanista de l’empresa.

La Càtedra es va constituir en l’any 2017 i compta amb un doble patrocini públic-privat. A l’impuls inicial com a patró i fundador de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball se sumaren Caixa Popular i Seidor com a entitats compromeses amb la visió social de l’empresa i el desenvolupament sostenible del territori regional.

Director: Tomás González Cruz