càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Internacional d'Ètica Empresarial IECO-UV es crea per iniciativa de l'Institut per a l'Ètica en la Comunicació i en les Organitzacions (IECO) de la Fundació COSO. La Càtedra està adscrita a la Universitat de València.
Té com a principal objectiu desenvolupar els programes de formació del IECO, promovent i difonent a nivell nacional i internacional la investigació i les bones pràctiques en les àrees que vinculen l'ètica, la comunicació i el management.
Per a això planteja establir vies de col·laboració i de desenvolupament conjunt entre la UV i aquelles empreses i entitats de tots els sectors, que estiguen orientades i compromeses amb la millora de la qualitat ètica de la pròpia organització i de la societat en el seu conjunt.
Entre les iniciatives que promou s'inclouen: activitats de recerca, formatives, culturals, i d'extensió universitària, dins i fora de les nostres fronteres, orientades cap al coneixement i difusió del valor permanent de l'Ètica Empresarial, més enllà de modes passatgeres.

 

Director: Manuel Guillén Parra