Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

Llista de novetats

Resultats de la cerca

 • Enquestes avaluació docent

  21/04/20

  Obert el termini per a emplenar les enquestes d'avaluació de la docència

  Fins al 24 de maig, els i les alumnes poden contestar mitjançant la Secretaria Virtual les enquestes per a avaluar als professors i les professores de grau i màster oficial que els han impartit almenys 10 hores en assignatures del segon quadrimestre i anuals.

 • Ordinador

  30/03/20

  La Unitat de Qualitat continua realitzant les seues tasques habituals

  A conseqüència del cessament quasi total de l'activitat presencial a la Universitat de València, la Unitat de Qualitat continuarà fent les seues tasques habituals mitjançant teletreball, incloent-hi els certificats d'avaluació docent del professorat que ho sol·licite, que a partir d'ara seran signats electrònicament.

 • Treballant amb ordinador portàtil

  23/03/20

  La Unitat de Qualitat us atén online

  D’acord amb les instruccions de la Universitat de València davant la situació de crisi sanitària ocasionada pel coronavirus Covid-19, la Unitat de Qualitat ha posat en marxa un Pla de continuïtat que preveu el tancament de les instal·lacions de la Unitat. Tot i això, continuarem treballant des de casa.

  [Llegir més]

 • Edifici del Rectorat

  27/01/20

  Certificat per ANECA el nou disseny del Sistema d'Assegurament Intern de la Qualitat (SAIQ) de la Universitat de València

  La Universitat de València va rebre el passat 13 de gener ‘Informe favorable’ sense condicions de la certificació del disseny del Sistema d’Assegurament Intern de la Qualitat (SAIQ) per a tots els centres de la nostra institució, el qual respon als nous requeriments del programa matriu AUDIT de l’ANECA. Aquesta certificació suposa un gran suport al treball de la Unitat de Qualitat i un important avanç en un dels principals objectius fixats per l’equip de direcció en matèria de qualitat, l’acreditació institucional.

  [Llegir més]

 • Imatge d'una aula de Universitat

  09/01/20

  Obert el procediment d’avaluació del professorat de la Universitat de València

  Aquesta setmana s’inicia el procediment d’avaluació del professorat de la Universitat de València, d'acord amb el ‘Manual per a l’Avaluació de l’activitat docent del professorat’ (Programa DOCENTIA) aprovat per Acord del Consell de Govern ACGUV 229/2019 de 17 de desembre. Aquest procediment té com a principal objectiu contribuir a la millora de la docència a la Universitat.

  [Llegir més]

 • Alumnes fent l'enquesta

  18/11/19

  Obert el termini per a emplenar les enquestes d'avaluació de la docència

  Des d'avui, 18 de novembre, i fins al 31 de desembre, els i les alumnes poden contestar a través de Secretaria Virtual les enquestes per a avaluar als professors i les professores de grau i màster oficial que els han impartit almenys 10 hores en assignatures del primer quadrimestre.

 • Membres de la UQ en les Jornades

  13/05/19

  La Unitat de Qualitat participa en les X Jornades de les UTC’s

  S’han celebrat a Eivissa les X Jornades de Reflexió i Debat de les Unitats de Qualitat de les Universitats Espanyoles. En aquestes jornades s'han tractat qüestions relacionades amb les acreditacions dels títols universitaris i el programa DOCENTIA. També s’han tractat aspectes tècnics relacionats amb bones pràctiques relacionades amb la difusió de la cultura de la qualitat dins de l'àmbit de l’Educació Superior. L'objectiu principal d’aquest encontre és unir sinèrgies per tractar d’anar superant els problemes que van sorgint en el dia a dia de les Unitats de Qualitat de les Universitats Espanyoles.

 • Enquestes avaluació docent

  08/04/19

  Obert el termini per a emplenar les enquestes d'avaluació de la docència

  Des d'avui, 8 d'abril, i fins al 19 de maig, els i les alumnes poden contestar mitjançant la Secretaria Virtual les enquestes per a avaluar als professors i les professores de grau i màster oficial que els han impartit almenys 15 hores en assignatures del segon quadrimestre i anuals.

 • Informe de gestió

  14/03/19

  La Unitat de Qualitat fa pública una breu memòria de la seua activitat durant 2018

  El document, preparat amb motiu de l'elaboració de l'Informe de Gestió de la Universitat, mostra les actuacions més rellevants corresponents a aquesta unitat durant l'exercici 2018.

 • Títols avaluats

  01/03/19

  Presentats quatre programes de doctorat a la renovació de l'acreditació

  La Universitat de València presenta a l'AVAP els quatre primers programes de doctorat per a la renovació de l'acreditació. Els programes avaluats són els Programes de Doctorat en Física, en Enginyeria Química, Ambiental i de Processos, en Estudis Hispànics Avançats i en Odontologia.

 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies