Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

Des d’aquest dimecres 26 de febrer i fins a l'11 de març estarà oberta la inscripció a la II Edició del Pla d’Actualització Docent

  • 3 de febrer de 2020
Image de la noticia

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, ha preparat una nova convocatòria del Pla d'Actualització Docent - PAD, que una vegada més estarà oberta al professorat de la Universitat de València que pretenga millorar les seues competències professionals i habilitats docents.

El PAD és un projecte formatiu de 75 hores i es pot finalitzar en dues edicions consecutives. Abasta cursos sobre metodologies docents i avaluació, tecnologies educatives a l'aula i altres dirigits al desenvolupament d'habilitats personals i professionals.

L’alumnat que va realitzar la primera edició del PAD i li queden cursos per a obtenir la certificació no ha d'inscriure's, ja està incorporat al proper pla com a alumne/a. Pròximament rebrà una comunicació amb instruccions per accedir a la plataforma, seleccionar els cursos que vol fer en aquesta edició i matricular-se.

La inscripció a la II Edició del Pla d’Actualització Docent estarà oberta des del 26 de febrer a les 9 hores i fins a l'11 de març a les 14 hores.

Més informació: http://ir.uv.es/ii42RWN

Inscripció, ací: http://go.uv.es/6B4G4HV

Cronograma i document en PDF.

Llista d'enllaços: