GeneralitatCIDECSICUV Logo del portal

Anunci de la Jornada ‘La contaminació del Parc Natural de L’Albufera amb perspectiva de gènere’ i de l'exposició 'L'Albufera de les dones (Les dones de L'Albufera)'

  • 16 de desembre de 2019
Mostreig d'aigües al Parc Natural de L'Albufera/Yolanda Picó

Dijous que ve 19 de desembre se celebrarà, dins de les Jornades de Divulgació programades en el marc del projecte ANTROPOCEN@, la Jornada ‘La contaminació del Parc Natural de l'Albufera amb perspectiva de gènere’, organitzades pel Grup d'Investigació en Seguretat Alimentaria i Mediambiental de la Universitat de València (SAMA-UV), el Departament de Qualitat Ambiental i Sòls del Centre d'Investigacions sobre Desertificació-CIDE (CSIC-UVEG-GV) i el Departament d'Ecologia i Microbiologia de la Universitat de València.

L'objectiu de la jornada és presentar propostes avançades per a abordar l'estudi dels contaminants ambientals amb perspectiva de gènere. La Jornada comptarà amb la presència d'Amparo Mañes Barbé, Directora de la Unitat d'Igualtat de la Universitat de València, qui exposarà l'III Pla d'Igualtat de la Universitat de València (2019-2022). Intervindran les investigadores de la UV Dyana Vitale i Yolanda Picó, i l'investigador del CSIC Vicente Andreu, i representants de l'Associació Tyrius El Palmar. La Jornada conclourà amb la taula redona titulada 'Les aportacions de la perspectiva de gènere a l'estudi de la contaminació'.

La Jornada dirigida a persones interessades en com incorporar la perspectiva de gènere en la problemàtica del medi ambient, en els contaminants presents, etc., tindrà lloc en la Sala d'actes de la Facultat de Farmàcia, de la Universitat de València. Av. Vicent Andrés Estellés S/N a Burjassot (València).

L'assistència requereix inscripció prèvia gratuïta en: https//antropocena.com/

Més informació sobre el Programa de la Jornada en el document adjunt.

Del 17 al 20 de desembre es podrà visitar l'exposició 'L'Albufera dels dónes (Les dones de L'Albufera)'. Hall de la Facultat de Farmàcia. Universitat de València. Av. Vicent Andrés Estellés S/N a Burjassot (València).

CIDE Comunicació

Llista d'enllaços: