GeneralitatCIDECSICUV Logo del portal

Jornada: ‘Els contaminants emergents al Parc Natural de l’Albufera’

  • 9 de desembre de 2019
Imatge de l'Albufera/Yolanda Picó

Dijous que ve 12 de desembre se celebrarà, dins de les Jornades de Divulgació programades en el marc del projecte *ANTROPOCEN@, la jornada ‘Els contaminants emergents al Parc Natural de l’Albufera’, organitzades pel Grup d'Investigació en Seguretat Alimentaria i Mediambiental de la Universitat de València (SAMA-UV) i el Departament de Qualitat Ambiental i Sòls del Centre d'Investigacions sobre Desertificació-CIDE (CSIC-UVEG-GV).

L'objectiu de la jornada és l'exposició de la problemàtica de la presència dels contaminants emergents en el medi ambient, del mètode d'anàlisi, indicadors i en el seu consum, presentació de la investigació actual en el camp i intercanvi de coneixements de diferents disciplines.

La Jornada dirigida a persones interessades en les problemàtiques del medi ambient, tindrà lloc en la Sala d'actes de la Facultat de Farmàcia, de la Universitat de València. Av. Vicent Andrés Estellés S/N a Burjassot (València).

L'assistència requereix inscripció prèvia gratuïta en: https//antropocena.com/

Més informació sobre el Programa de la Jornada en el document adjunt.

 

CIDE Comunicació

Llista d'enllaços:

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies