Cursos de La Nau dels Estudiants i les Estudiantes, entrevistes a Estefanía Molina i Javier Gilabert, exposició sobre territori al MuVIM, en InfoUniversitat

Portada del número 110 d'InfoUniversitat.

L’obertura de l’automatrícula per als cursos i tallers de La Nau dels Estudiants i les Estudiantes, i una entrevista a Estefanía Molina, guardonada amb el Premi Concepción Medina García pel millor expedient acadèmic de Magisteri d’Educació Primària, són alguns dels temes del número 110 d’InfoUniversitat, el periòdic digital de la Universitat de València.

A més, es pot llegir una entrevista a Javier Gilabert, investigador de la Universitat de València i cofundador de l’empresa Neuropharmatest, instal·lada al Parc Científic. Gilabert ha rebut el Premi Talent Jove de la Comunitat Valenciana en la modalitat de Ciència. Amb tan sols 32 anys, és doctor per la Universitat de València, està realitzant un postdoctorat i ha participat en projectes científics nacionals i internacionals.

Aquest número també inclou tota la informació sobre l’exposició ‘Recursos Territorials Valencians’, inaugurada al MuVIM la passada setmana i que es pot visitar fins el pròxim 15 de febrer. Organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, es tracta d’una mostra cartogràfica que combina panells amb mapes, comentaris temàtics i projeccions audiovisuals sobre el relleu valencià. Participen en aquesta exposició també el dissenyador Diego Ruiz de la Torre (MacDiego) i Paco Roca.

En el vídeo de la setmana, el nou Grau en Ciències Gastronòmiques de la Universitat de València és el protagonista. La titulació va ser presentada en un acte institucional a La Nau, on va rebre el suport de l’Administració pública; d’empreses, organitzacions i col•lectius del gremi; així com de l’estudiantat. L’acte va ser el marc, així mateix, de la signatura de convenis col•laboradors amb els consells reguladors de les denominacions d’origen valencianes i altres agrupacions vinculades al món de l’alimentació i la gastronomia.
 

Last update: 4 de february de 2016 11:22.

News release