• Agenda mòbil UV

‘Nadal en casa els Cupiello’ al Teatre Micalet

‘Nadal en casa els Cupiello’ al Teatre Micalet
Schedule:
  • From 13 december 2017 to 14 january 2018. Wednesday, thursday and friday at 20:30 to 22:00.
  • From 13 december 2017 to 14 january 2018. Saturday and sunday at 19:00 to 20:30.
 

Place: Teatre el Micalet, carrer del Mestre Palau, 3, València

 
Description:

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus. Del 13 de desembre de 2017 al 14 de gener de 2018)

Atenció!, no inclou la funció especial de cap d'any del 31 de desembre a les 23.00 h.

Del 13 de desembre de 2017 al 14 de gener de 2018

Funcions:

Dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19 h

D’Eduardo de Filippo

Direcció de Joan Peris

Amb Pilar Almeria, Paula Braguinsky, Josep Manel Casany, Héctor Fuster, Dani Machancoses, Ciro Maró, Isabel Requena, Ximo Solano i Bruno Tamarit

Companyia Teatre Micalet

Nàpols. A casa dels Cupiello es prepara la nit de Nadal. Mentre Luca Cupiello munta amb il·lusió el pessebre, la dona, Concetta, fa el sopar i intenta posar un poc d’ordre en aquell desgavell de casa. Amb ells viuen el fill, Tommassino, que es nega a créixer i no para de fer malifetes i el tiet Pasqualí, un hipocondríac que es queixa per tot.

Durant la nit irromp a casa la filla, Ninuccia, que acaba de tenir l’enèsima discussió amb el marit, Nicolino, i està més que disposada a deixar-lo per fugir amb el seu vertader amor, Vittorio.

Els malentesos i els embolics que sorgeixen entre tots els membres de la peculiar família dels Cupiello són la clau d’aquesta divertida comèdia d’Eduardo de Filippo que la Companyia Teatre Micalet portarà a escena sota la direcció de Joan Peris.

 
Organized by:

Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contact: dinamitza@valencia.edu

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy