• Agenda mòbil UV

‘Nadal en casa els Cupiello’ al Teatre Micalet

‘Nadal en casa els Cupiello’ al Teatre Micalet
Període de l'esdeveniment:
  • De 13 de desembre de 2017 a 14 de gener de 2018. Dimecres, dijous i divendres de 20:30 a 22:00.
  • De 13 de desembre de 2017 a 14 de gener de 2018. Dissabte i diumenge de 19:00 a 20:30.
 

Lloc de realització: Teatre el Micalet, carrer del Mestre Palau, 3, València

 
Descripció:

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus. Del 13 de desembre de 2017 al 14 de gener de 2018)

Atenció!, no inclou la funció especial de cap d'any del 31 de desembre a les 23.00 h.

Del 13 de desembre de 2017 al 14 de gener de 2018

Funcions:

Dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19 h

D’Eduardo de Filippo

Direcció de Joan Peris

Amb Pilar Almeria, Paula Braguinsky, Josep Manel Casany, Héctor Fuster, Dani Machancoses, Ciro Maró, Isabel Requena, Ximo Solano i Bruno Tamarit

Companyia Teatre Micalet

Nàpols. A casa dels Cupiello es prepara la nit de Nadal. Mentre Luca Cupiello munta amb il·lusió el pessebre, la dona, Concetta, fa el sopar i intenta posar un poc d’ordre en aquell desgavell de casa. Amb ells viuen el fill, Tommassino, que es nega a créixer i no para de fer malifetes i el tiet Pasqualí, un hipocondríac que es queixa per tot.

Durant la nit irromp a casa la filla, Ninuccia, que acaba de tenir l’enèsima discussió amb el marit, Nicolino, i està més que disposada a deixar-lo per fugir amb el seu vertader amor, Vittorio.

Els malentesos i els embolics que sorgeixen entre tots els membres de la peculiar família dels Cupiello són la clau d’aquesta divertida comèdia d’Eduardo de Filippo que la Companyia Teatre Micalet portarà a escena sota la direcció de Joan Peris.

 
Organitza:

Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contacta: dinamitza@valencia.edu

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies