• Agenda mòbil UV

Exposició 'Joan Verdú. Bonus Track'

Portada del catàleg 'Bonus track. Verdú'
Schedule:
  • 11 june 2018 at 19:00 to 21:00. Monday.
  • From 12 june 2018 to 30 september 2018. Tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 10:00 to 14:00.
 

Place: Sala Martínez Guerricabeitia. Centre Cultural La Nau (carrer Universitat 2, València)

 
Description:

La Sala Martínez Guerricabeitia de La Nau acull la mostra ‘Joan Verdú. Bonus track’, l’últim projecte expositiu produït pel Vicerectorat de Cultura i Esport, i la Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València que pretén ser un homenatge a la trajectòria creativa del pintor valencià recentment desaparegut (Alzira, 1959-Alginet, 2017).

L’exposició, comissariada per l’artista valenciana Mavi Escamilla, recull una trentena d’obres, la major part d’elles inèdites, entre quadres acrílics de diferents formats, fotografies, dibuixos, escultura, serigrafies i uns altres elements artístics. La mostra es divideix en tres parts i en l’última apareix obra inacabada de Verdú amb motiu de la sobtada mort del pintor.

L’exposició, que compta amb la col·laboració de Banc Santander i Heineken España, es completa amb la publicació del catàleg d’obra i un servei gratuït de visites guiades que cal reservar a través de: visites.guiades@uv.es o 963.864.922.

‘Joan Verdú. Bonus track’ es podrà visitar fins el pròxim 30 de setembre en el següent horari: de dimarts a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, i diumenge i festius, de 10 a 14 hores; dilluns i vesprades d’agost, tancat. L’entrada és lliure.

 
Organized by:

Fundació General de la Universitat de València - Col·lecció Martínez Guerricabeitia

Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València

Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

http://www.fundaciouv.es/cmg/

 

Contact: cmg.fguv@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy