UVCulturaUV Logo del portal

Premi de Poesia César Simon

El concurs de poesia Cèsar Simón es fa extensible a autors i autores de qualsevol nacionalidiad, els quals han de presentar-se amb una única obra que no haja sigut premiada ni publicada amb anterioritat. Tant la temàtica com la rima seran lliures i l'idioma serà el castellà. Els participants opten a un premi amb una dotació econòmica subjecta a retenció i a la publicació del seu treball en el Servei de Publicacions de la Universitat de València

Més informació [+]

 

--------------------------------------

Premis Universitat de Valencia d’Escriptura de Creació

Els Premis Universitat de València d’Escriptura de Creació es convoquen anualment amb l'objectiu de promoure i dinamitzar la creació literària entre l’estudiantat universitari. 

•    Modalitats: poesia en valencià i en castellà, narrativa en valencià i en castellà, teatre i guió de curtmetratge. 
•    Destinataris: poden optar als premis els estudiants i les estudiantes, menors de 35 anys, de les universitats públiques valencianes matriculats en estudis oficial. En la modalitat de teatre també s’hi pot presentar qui estudie en l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València.
•    Dotació: cada obra guardonada té una dotació econòmica de 1.000 euros. A més, en la modalitat de guió es pot obtindre una ajuda de 2.000 euros per a la producció del curtmetratge.

La Universitat de València publicarà les obres premiades en les modalitats de poesia, narrativa i teatre.

Més informació sobre els Premis UV d’Escriptura de Creació