UVCulturaUV Logo del portal

INFORMACIÓ

Amb motiu de la situació generada per la pandèmia Covid-19, totes les sales d'exposicions van ser tancades el passat 13 de març. La reobertura dels espais expositius de La Nau es produirà quan les instruccions des de rectorat així ho determinen

Qualsevol informació o consulta: norberto.piqueras@uv.es

---------

La programació d'exposicions temporals organitzada des del Vicerectorat de Cultura i Esport constitueix una àrea fonamental vinculada a la gestió i la difusió cultural de l’art contemporani que desplega la Universitat de València.

Els criteris bàsics que vertebren la programació d'exposicions temporals, derivats dels valors i els compromisos establerts en els Estatuts i en el Pla Estratègic de la Universitat de València, són els següents:

• avanç del coneixement científic

• patrimoni científic i cultural de la Universitat de València

• foment del pensament crític, respecte per la diversitat ideològica i cultural

• recuperació i difusió de la cultura pròpia

• difusió i suport a la creativitat contemporània

• denúncia de la desigualtat i l'exclusió social

• sostenibilitat i defensa del medi natural

• foment de la construcció de xarxes de participació

La major part d'aquesta programació d'exposicions en els diferents espais expositius és de producció pròpia i es presenta al Centre Cultural La Nau. Tot i això, atenent a la temàtica i al format dels projectes, altres centres universitaris, com el Palau de Cerveró, el Col·legi Major Rector Peset i el Jardí Botànic, acullen una programació permanent d’exposicions.

L'organització d'exposicions temporals a La Nau es manté en actiu, de manera permanent, des de 1985.

A part de la redefinició de La Nau com a Centre Cultural (1999), s'han ampliat els espais expositius, s'han millorat els recursos tècnics i humans per a consolidar i millorar la tradició expositiva d'aquest singular centre universitari.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies