UVCulturaUV Logo del portal

Una història de por

Grup d'actors en l'escenari actuant

Teatre a La Nau. Per Escena Erasmus UV. Centre Cultural La Nau

"UNA HISTÒRIA DE POR" 
Per Escena Erasmus Universitat de València
D'Anna Marí i Daniel Tormo. 
Direcció: Josep Valero

La por és un sentiment necessari que, com a animals mamífers, ens permet estar alerta davant de perills que poden ser reals.
La por, també, és un torbament de l’ànima humana que pot ser provocat per moltes raons: per la consciència del pas del temps i de la finitud de la vida, per monstres reals i imaginaris o per una obscura herència atàvica que provoca que se’ns gele l’esperit quan ens enfrontem a certs tipus de foscor.
Hui, Europa s’enfronta de nou als seus monstres: els tambors de guerra i de mort retronen de nou al continent. L’obscuritat provocada per les bombes ens recorda que els humans som fràgils, de vegades miserables, i que tenim por.
Les joves d’Escena Erasmus hem decidit traure’ns les pors del més profund de les nostres ànimes i fer-les ballar i cantar damunt l’escenari.
Benvinguts a la nostra història. Entreu. No tingueu por.

Aquestes funcions especials se celebren amb motiu del Premi d'Honor de les Arts Escèniques Valencianes 2023 que va ser atorgat a Escena Erasmus el passat mes de novembre.

Les entrades de teatre es podran reservar amb antelació a la Tenda de la Universitat a La Nau i als campus, o bé a la seua web (http://www.latenda.es/entrades). Cada entrada costarà 2,10 €