UVCulturaUV Logo del portal

9a Biennal Martínez Guerricabeitia "Immigració, emigració"

L'exposició de la 9a Biennal Martínez Guerricabeitia té aquest any el lema: "Immigració, emigració". Es configura com una visió completa de 20 artistes contemporanis sobre diversos aspectes de la interculturalitat. Es pretén analitzar així el impacte de les corrents migratòries tant en les països d´origen com en els països de destinació i revisar la important transformació en les societats actuals.

La 9a Biennal Martínez Guerricabeitia, “Immigració, emigració”, es configura com una visió completa de 20 artistes contemporanis sobre diversos aspectes de la interculturalitat. Es pretén analitzar així el impacte  de les corrents migratòries tant en els països d’origen com en els països de destinació i revisar la important transformació en les societats actuals.

Un comitè de selecció format per cinc crítics i cinc galeristes de reconegut prestigi seleccionen un total de vint peces de vint artistes diferents. Per a aquesta ocasió hem convocat els crítics Álvaro de los Ángeles, José Luis Brea, Nilo casares, Menene Gras y Dennys Matos; i les galeries Alba Cabrera, Carreras Múgica, Joan Prats, Paz y Comedias y Soledad Lorenzo.

El catàleg reprodueix aquestes obres, que a més van acompanyades dels textos crítics que en justifiquen la tria per part de l’esmentat comitè de selecció.