Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

Enganxa't a les ciències socials per construir una societat millor

  • 19 de setembre de 2023
Image de la noticia

activitat dirigida al alumnat dels graus de la Facultat de Ciències Socials amb crèdits de participació

2 sessions informatives 20/10 11:30 i 10/11 11:30 aula 3A2 i 3 visites Instituts

L’objectiu és difondre entre l’alumnat de batxillerat y de cicles formatius superiors de la província de València, els valors universitaris de les titulacions de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, perquè tinguen els elements que els habiliten per optar a aquests estudis universitaris.

Les nostres titulacions, els graus de Treball Social, Sociologia, Relacions Laborals i Recursos Humans, i el doble grau de Sociologia i Ciències Polítiques i de l’Administració Pública, no tenen matèries específiques en l’àmbit de l’educació secundària i, per tant, és necessari portar endavant accions específiques de difusió. A més a més, en una societat post-materialista, els valors democràtics i de la Unió Europea, cada vegada més necessiten ser promoguts. Considerem que és una oportunitat per a l’estudiantat que es troba cursant les nostres titulacions, que fa poc de temps que ha passat per la situació d’haver de prendre una decisió sobre el seu futur professional, puga transmetre a l’alumnat de secundària la importància de cursar estudis socials, d’una manera més propera i empàtica.

La proposta consisteix en el fet que el nostre estudiantat, dividit en grups de quatre persones, una per cada titulació, visiten, en principi, els centres educatius dels quals ells i elles procedeixen, per a realitzar aquesta difusió. Prèviament, se’ls farà una formació y se’ls proveirà de material divulgatiu que els servirà de material divulgatiu que els servirà de basament en les seues exposicions.

Responsable: Cèlia Fernández

Duració: 12 hores, distribuïdes en 4 hores de formació de l’estudiantat de la Facultat i 8 hores de visites a 3 instituts de secundària.

Data de realització: sessions informatives día 20/10  11:30 h. i 10/11  9:30 aula 3A2 i les visites als Instituts que es concretaran en les sessions formatives

Inscripció prémer ací fins al 19 d'octubre