Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

Nova edició del Taller "Aprén a cuidar l'esquena" i de la Jornada "Prevenció del dolor d'esquena a l'aula"

  • 17 de novembre de 2021
Image de la noticia

El Taller "Aprén a cuidar l'esquena" dirigit a l’alumnat de 1r i 2n de batxillerat de la modalitat de Ciències de la Natura i la Salut de centres d'ensenyament valencians. La Jornada "Prevenció del dolor d'esquena en l'aula" dirigida al personal docent i directiu dels centres.

El Taller "Aprén a cuidar l'esquena" dirigit a l’alumnat de 1r i 2n de batxillerat, consta de la realització de 3 sessions teòrico - pràctiques, en les que es tracten diferents aspectes per a una correcta autoatenció i prevenció del dolor d'esquena. Les sessions es realitzaran els dies 12, 14 y 17 de gener de 2022, de 9.00 a 13.00 hores, a la Facultat de Fisioteràpia (C. Gascó Oliag, 5 de València) de la Universitat de València.

La inscripció romandrà oberta fins al pròxim 30 de novembre, pot realitzar-se en la pàgina web que us indiquem a continuació ir.uv.es/delegacio/TallerEsquena. El nombre màxim de participants és de 2 per centre.

A més, el dissabte 15 de gener de 2022, es realitzarà una nova edició de la Jornada “Prevenció del dolor d'esquena a l'aula”, dirigida al personal docent i als membres de la Direcció del centre, amb l'objectiu de conéixer els diferents mecanismes de lesió de l'esquena derivats de la seua professió i aprenguen diferents estratègies per a prevenir i millorar aquestes lesions.

La inscripció romandrà oberta fins al 30 de novembre en l'adreça web que indiquem a continuació ir.uv.es/delegacio/JornadaFisioterapia

Més informació: