Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

XV FIRA-CONCURS D’EXPERIMENTS DE FÍSICA I TECNOLOGIA

  • 4 de novembre de 2020
Fira-Concurs Experimenta 2020

Els projectes guardonats en la Fira-Concurs Experimenta 2020

PREMI d'Experiments i Demostracions de Física-Batxillerat (300 € i material experimental per al centre)

MESURA DEL RENDIMENT D'UN MOTOR TÈRMIC (STIRLING), presentat per Laia Almenar Lucio, Isabel García-Oliver Canet i Coraima E. Sánchez Guamán, amb la tutela dels professors Francisco Savall i Miriam Esparza, 1er de Batxillerat del IES Ausiàs March de Gandia (València).

PREMI d'Aplicacions Tecnològiques-Batxillerat (300 € i material experimental per al centre)

FICA LA BOLA, presentat per Blai Barberà Salas, Gabriel Fernández Campos i Brando Fraiz Freire, amb la tutela del professor Antonio Montero López. 2n de Batxillerat, IES Salvador Gadea de Aldaia (València).

La situació sanitaria per covid-19, ha obligat a sospendre la convocatòria presencial i els projectes van ser presentats mitjançant videos en els quals l'alumnat mostra i explica el seu treball i el funcionament dels muntatges.

El jurat, constituït per professorat universitari i de centres de secundària, com es habitual, ha valorat fonamentalment el bon funcionament, la correcta comprensió dels treballs i la claredat de les explicacions donades per l'alumnat.

Enhorabona a les premiades i premiats i molt d’ànim a tots per a continuar treballant i també disfrutant amb els vostres projectes.

Ens veiem en la propera Fira-Concurs Experimenta el 25 d’abril de 2021.

Si vols veure els vídeos i fitxes dels premiats (consulta aquesta web)

Llista d'enllaços: