Branca de coneixement: CIÈNCIES DE LA SALUT
Centre: Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació
Codi titulació: 1103
Web específica del grau: www.uv.es/graus/tecnologia-aliments
Crèdits totals del títol: 240
Formació bàsica: 60
Obligatoris: 135
Optatius: 15
Pràctiques externes: 18
Treball fi de grau: 12
Cursos: 4
Places oferides: 64
Modalitat d'ensenyament: Presencial
Llengua docència: Castellà, Valencià
Preu del crèdit primera matrícula: 17.34€
Preu del crèdit primera matrícula per a estudiantat estranger no UE ni règim comunicatari: 26.01€
President/a de la Comissió Acadèmica del Títol (CAT) Mónica Fernández Franzón
Coordinador/a de la titulació Reyes Barberá Sáez
Coordinador/a de pràctiques externes Ester Carbó Valverde
Coordinador/a de mobilitat Francisco Barba Orellana