Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

Branca de coneixement: CIÈNCIES DE LA SALUT

Centre: Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació

Codi titulació: 1103

Web específica del grau: www.uv.es/graus/tecnologia-aliments

Crèdits totals del títol: 240

Formació bàsica: 60

Obligatoris: 135

Optatius: 15

Pràctiques externes: 18

Treball fi de grau: 12

Cursos: 4

Places oferides: 64

Modalitat d'ensenyament: Presencial

Llengua docència: Castellà, Valencià

Preu del crèdit primera matrícula: 17.34€

Preu del crèdit primera matrícula per a estudiantat estranger no UE ni règim comunicatari: 26.01€

President/a de la Comissió Acadèmica del Títol (CAT) Mónica Fernández Franzón

Coordinador/a de la titulació Reyes Barberá Sáez

Coordinador/a de pràctiques externes Ester Carbó Valverde

Coordinador/a de mobilitat Francisco Barba Orellana