1r curs
Coordinació: Begoña Pineda Merlo
Crèdits totals: 60 |
Formació bàsica: 60.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
36362 |
Anàlisi de dades |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36365 |
Aspectes legals de l'activitat gastronòmica |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36357 |
Biologia animal |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36358 |
Biologia vegetal |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36360 |
Física |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36359 |
Fisiologia |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36366 |
Gestió d'empreses gastronòmiques |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36364 |
Psicologia del consumidor i dels recursos humans |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36361 |
Química |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36363 |
Química Biològica i Bioquímica |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
2n curs
Coordinació: Màrius Vicent Fuentes Ferrer
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 60.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
36369 |
Bromatologia |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36368 |
Dietètica |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36381 |
Economia aplicada |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36372 |
Gastronomia mediterrània |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36377 |
Materials i equips |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36371 |
Microbiologia i parasitologia alimentàries |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36367 |
Nutrició |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36382 |
Polítiques públiques |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36370 |
Seguretat alimentària |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36378 |
Tècniques de cuina |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36376 |
Tecnologia dels aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
3r curs
Coordinació: Francisco Higón Tamarit
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 60.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
36374 |
Creativitat i innovació |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36386 |
Economia sectorial |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36387 |
Emprenedoria i pla de negocis |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36383 |
Etnogastronomia |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36373 |
Gastronomia internacional |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36384 |
Gestió de qualitat |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36375 |
Restauració col·lectiva |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36379 |
Sensorialitat |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36385 |
Sistemes de producció i logística |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36380 |
Sumilleria i cocteleria |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
4t curs
Coordinació: José Miguel Soriano del Castillo
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 40,5,
Optatiu: 19,5.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
36389 |
Desenvolupament local |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36388 |
Idiomes i gastronomia |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36398 |
Pràctiques externes |
18 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36399 |
Treball fi de grau |
12 |
Obligatori |
Veure fitxa |
|
Optativitat |
19,5 |
Optatiu |
|
Assignatures optatives
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
36392 |
Art i gastronomia |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36396 |
Avanços tecnològics |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36395 |
Consells reguladors en la Comunitat Valenciana |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36394 |
Creació d'empreses gastronòmiques |
6 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36391 |
Gestió de cuina |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36393 |
Showcooking |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36390 |
Tècniques de cuina aplicades |
6 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36397 |
TIC en gastronomia |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
1r curs
Coordinació: Begoña Pineda Merlo
Crèdits totals: 60 |
Formació bàsica: 60.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
36362 |
Anàlisi de dades |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36365 |
Aspectes legals de l'activitat gastronòmica |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36357 |
Biologia animal |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36358 |
Biologia vegetal |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36360 |
Física |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36359 |
Fisiologia |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36366 |
Gestió d'empreses gastronòmiques |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36364 |
Psicologia del consumidor i dels recursos humans |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36361 |
Química |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36363 |
Química Biològica i Bioquímica |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
2n curs
Coordinació: Màrius Vicent Fuentes Ferrer
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 60.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
36369 |
Bromatologia |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36368 |
Dietètica |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36381 |
Economia aplicada |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36372 |
Gastronomia mediterrània |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36377 |
Materials i equips |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36371 |
Microbiologia i parasitologia alimentàries |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36367 |
Nutrició |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36382 |
Polítiques públiques |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36370 |
Seguretat alimentària |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36378 |
Tècniques de cuina |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36376 |
Tecnologia dels aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
3r curs
Coordinació: Francisco Higón Tamarit
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 60.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
36374 |
Creativitat i innovació |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36386 |
Economia sectorial |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36387 |
Emprenedoria i pla de negocis |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36383 |
Etnogastronomia |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36373 |
Gastronomia internacional |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36384 |
Gestió de qualitat |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36375 |
Restauració col·lectiva |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36379 |
Sensorialitat |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36385 |
Sistemes de producció i logística |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36380 |
Sumilleria i cocteleria |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
4t curs
Coordinació: José Miguel Soriano del Castillo
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 40,5,
Optatiu: 19,5.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
36389 |
Desenvolupament local |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36388 |
Idiomes i gastronomia |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36398 |
Pràctiques externes |
18 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36399 |
Treball fi de grau |
12 |
Obligatori |
Veure fitxa |
|
Optativitat |
19,5 |
Optatiu |
|
Assignatures optatives
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
36392 |
Art i gastronomia |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36396 |
Avanços tecnològics |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36395 |
Consells reguladors en la Comunitat Valenciana |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36394 |
Creació d'empreses gastronòmiques |
6 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36391 |
Gestió de cuina |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36393 |
Showcooking |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36390 |
Tècniques de cuina aplicades |
6 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36397 |
TIC en gastronomia |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
1r curs
Coordinació: Begoña Pineda Merlo
Crèdits totals: 60 |
Formació bàsica: 60.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
36362 |
Anàlisi de dades |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36365 |
Aspectes legals de l'activitat gastronòmica |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36357 |
Biologia animal |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36358 |
Biologia vegetal |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36360 |
Física |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36359 |
Fisiologia |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36366 |
Gestió d'empreses gastronòmiques |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36364 |
Psicologia del consumidor i dels recursos humans |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36361 |
Química |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
36363 |
Química Biològica i Bioquímica |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
2n curs
Coordinació: Màrius Vicent Fuentes Ferrer
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 60.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
36369 |
Bromatologia |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36368 |
Dietètica |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36381 |
Economia aplicada |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36372 |
Gastronomia mediterrània |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36377 |
Materials i equips |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36371 |
Microbiologia i parasitologia alimentàries |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36367 |
Nutrició |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36382 |
Polítiques públiques |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36370 |
Seguretat alimentària |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36378 |
Tècniques de cuina |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36376 |
Tecnologia dels aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
3r curs
Coordinació: Francisco Higón Tamarit
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 60.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
36374 |
Creativitat i innovació |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36386 |
Economia sectorial |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36387 |
Emprenedoria i pla de negocis |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36383 |
Etnogastronomia |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36373 |
Gastronomia internacional |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36384 |
Gestió de qualitat |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36375 |
Restauració col·lectiva |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36379 |
Sensorialitat |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36385 |
Sistemes de producció i logística |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36380 |
Sumilleria i cocteleria |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
4t curs
Coordinació: José Miguel Soriano del Castillo
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 40,5,
Optatiu: 19,5.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
36389 |
Desenvolupament local |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36388 |
Idiomes i gastronomia |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36398 |
Pràctiques externes |
18 |
Obligatori |
Veure fitxa |
36399 |
Treball fi de grau |
12 |
Obligatori |
Veure fitxa |
|
Optativitat |
19,5 |
Optatiu |
|
Assignatures optatives
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
36392 |
Art i gastronomia |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36396 |
Avanços tecnològics |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36395 |
Consells reguladors en la Comunitat Valenciana |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36394 |
Creació d'empreses gastronòmiques |
6 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36391 |
Gestió de cuina |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36393 |
Showcooking |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36390 |
Tècniques de cuina aplicades |
6 |
Optatiu |
Veure fitxa |
36397 |
TIC en gastronomia |
4,5 |
Optatiu |
Veure fitxa |