University of Valencia logo Logo Delegation for University Integration Logo del portal

.
.

Resultats V Olimpíada de Clàssiques de la Universitat de València

  • April 17th, 2014
Estudiants realitzant la prova de l'Olimpíada de Clàssiques

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, el departament de Filologia Clàssica i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat han organitzat la V Olimpíada de Clàssiques amb l’objectiu fonamental d’estimular l’estudi de les llengües clàssiques i la seua cultura entre els jovens, premiar l’esforç i l’excel•lencia acadèmica i servir de punt de trobada entre l’ensenyança Secundària i la Universitat.

En aquesta cinquena edició de l’Olimpíada de Clàssiques hi han participat 116 estudiants de llatí i grec de segon de batxillerat, de centres públics i privats de la Comunitat Valenciana.

L’exàmen és va realitzar el dia 12 d’abril, a les 11 hores en la quarta planta de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, aules 402 i 403.

La Comissió Acadèmica de l’Olimpíada de Clàssiques ha estat formada per Concha Ferragut i Jordi Sanchis com a coordinadors, Pascual de Pablo, professor de grec en Batxillerat, i Lluis Pomer, professor de llatí del departament de Filologia Clàssica de la Facultat de Filologia, traducción y Comunicació de la Universitat de València.

Els guanyadors de l’Olimpíada de Clàssiques de Valencia 2014, són els següents:
Adriana Caballer Ricart, de l’IES La Moreria (Mislata); Pablo Campillo Urquijo, de l’IES Juan de Garay (València); Alba Botella García, de l’IES Abastos (València); Marc Miñana Perucho, de l’IES Ausias March (Gandia-València); Felipe Lapeña Martínez, de l’IES La Marxadella (Torrent-València); Samuel Cifuentes Arias, de l’IES Berenguer Dalmau (Catarroja-València).

El dijous 22 de maig, a les 17.30 hores, tindrà lloc al Saló de Graus de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València (Avda. Blasco Ibañez, 32), l’acte de lliurament de premis als guanyadors de la V Olimpíada de Clàssiques. La Universitat de València concedirà als guanyadors una beca que comprèn l’import de les taxes de la matrícula per a cursar qualsevol dels estudis oficials que s’imparteixen a la Universitat de València. Si l’estudiant o estudianta guanyador o guanyadora de l’Olimpíada ha obtingut la matrícula gratuïta per altres motius, el premi consistirà en una beca per valor de 600 € per a llibres i material d’estudi. Si l’estudiant o estudianta ha guanyat o guanya dues o més olimpíades successivament o simultàniament, pot fer ús com a màxim d’una matrícula gratuïta i d’una beca per valor de 600 € per a llibres i material d’estudi, o bé de dues beques per a llibres i material d’estudi, sempre que es matricule en la Universitat de València.

Links: