University of Valencia logo Logo Delegation for University Integration Logo del portal

FASE LOCAL DE L'OLIMPÍADA DE FILOSOFIA 2022

  • November 23rd, 2021
Image de la noticia

Es convoca la XIV Edició de la Fase Local de l'Olimpíada de Filosofia 2022, dirigida a l'alumnat de 1r i 2n de batxillerat.

Amb l'objectiu de promoure l'exercici filosòfic per part de l'alumnat de la nostra comunitat, establir un certamen que comprenga tots els elements propis del debat, la reflexió i la crítica filosòfica referent a un aspecte que apareix en el currículum de la matèria, vincular la reflexió filosòfica a problemes contemporanis de caràcter social, polític, epistemològic o ontològic i reconéixer la tasca realitzada pel professorat dels Centres d'Ensenyament Secundari i fomentar la seua relació amb les Universitats de la Comunitat Valenciana.

La prova es realitzarà el divendres 28 de gener de 2022 a les 10 h., a l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València (Av. Blasco Ibáñez, 30 de València).

La inscripció estarà oberta fins al 21 de gener de 2022, l'alumnat interessat a participar en la Fase Local de l'Olimpíada de Filosofia 2022, podrà realitzar la inscripció en el següent enllaç https://ir.uv.es/delegacio/inscripcio_olimpfilosofia

La prova consistirà en l’elaboració, per part de l’alumnat, d’una dissertació filosòfica relacionada amb la temàtica “TRANSHUMANISME, ¿MILLORA O FINAL DE L’ESPÈCIE HUMANA?", partint d'una pregunta orientativa o d'un fragment que es proposarà en el moment de la prova.

Els criteris d'avaluació seran els següents:

  1. Expressió i qualitat literària de la dissertació
  2. Estructura i coherència argumentativa
  3. Originalitat de plantejament i aportació filosòfica rellevant.

Serà obligatori l'ús de màscares durant la realització de les proves.

Us animem a participar amb el vostre alumnat.

Links: