University of Valencia logo Logo Delegation for University Integration Logo del portal

VIII Olimpíada de Valencià 2019

  • March 12nd, 2019
text

Inscripció oberta fins el 29 de març

Podran participar els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat de centres d'ensenyament públics i privats preferentment de la província de València.  La participació es realitzarà en equips de dues persones. Els equips podran barrejar estudiants de diferent curs i serà en una única prova, dividida en dues parts. 

Prova 1. Constarà de 100 qüestions tipus test. Aquesta prova tindrà una durada de 60 minuts. Puntuació: 50% de la nota global.

Prova 2. Constarà de dos textos i l’alumnat haurà de triar-ne un. La tipologia dels textos serà la següent: un text no literari i un text literari extret de l’Antologia de referència. Esta prova tindrà una durada de 60 minuts. Puntuació: 50% de la nota global. L’alumnat ha de respondre tres qüestions dirigides i/o obertes relatives al text triat: la identificació i justificació del tema (15%), l’estructura del text (15%) i la redacció d’un text de caràcter argumentatiu sobre algun motiu o aspecte temàtic del text (20%). La comissió avaluadora només corregirà la segona prova dels 30 millors equips de la prova 1.

L’examen tindrà lloc el dissabte 6 d’abril de 2019, a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Avinguda Blasco Ibáñez, 32, 4a planta), a les 10 hores. Excepcionalment, la convocatòria es pot modificar si les circumstàncies així ho aconsellen. Si es produïra esta circumstància, l’alumnat inscrit en serà informat oportunament.

Els guanyadors de la fase local podran participar en una fase final que aplegarà els finalistes de les Olimpíades de Valencià de la Universitat d’Alacant, de la Universitat Jaume I de Castelló i de la Universitat de València (6 participants màxim per cada universitat).

La prova tindrà lloc a la Sala de Juntes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València el dissabte 4 de maig de 2019. Excepcionalment, la convocatòria es pot modificar si les circumstàncies així ho aconsellen. Si es produïra aquesta circumstància, l’alumnat en serà informat oportunament.

Més informació: Bases-Inscripció

Links: