University of Valencia logo Logo Delegation for University Integration Logo del portal

X Edició de l'Olimpíada de Geologia - GEOLVAL 2019

  • December 3rd, 2018
Imatge de fòssil

Obert el període d'inscripció per a participar en la fase Local de l'Olimpíada de Geologia 2019 de la Universitat de València.

Podran participar en l’Olimpíada de Geologia de València (GEOLVAL 2019) tots els alumnes de centres d’ensenyament de la província de València, matriculats en batxillerat o 4t curs d'ESO (consultar apartat "Ajudes al'estudi per als estudiants guanyadors/es " de les bases), durant el curs 2018-2019, que no hagen complit 19 anys abans de l'1 de juliol de 2019. Es podrà presentar un màxim de 10 estudiants per centre.

No podran participar els guanyadors d'edicions anteriors a aquesta fase territorial de l'olimpíada, o aquells que han substituït els guanyadors per a representar a València en la Fase Nacional; aquesta restricció no s'aplicarà si hagueren guanyat en l'edició anterior sent alumne/a de 4t d'ESO (veure apartat AJUDES A L’ESTUDI).

Els tres o quatre primers classificats (depenent del nombre d’inscrits) participaran en la Fase Nacional en Càceres, el 30 de març de 2019, i si hi guanyen, participaran en la Fase Internacional, que tindrà lloc en Daegu (Corea del Sud) en agost-setembre de 2019.

La prova es realitzarà el divendres 25 de gener de 2019. La presentació es realitzarà a la Sala Charles Darwin de l’Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot, la prova teòrica al mateix saló i a l’Aula-Seminari de Geologia, i la prova pràctica es farà als laboratoris de l’edifici A de la Facultat de Ciències Biològiques.

La inscripció romandrà oberta fins al 20 de desembre de 2018, l'alumnat interessat a participar podrà realitzar la seua inscripció en la Secció de "Cooperació amb secundària" / "Olimpíades" / "Geologia"

Coordinadors de la Fase local de l'Olimpíada: 

  • Prof. Miguel V. Pardo Alonso. Dpt. de Botànica i Geologia de la Facultat de Ciències Biològiques. Universitat de València. (miguel.v.pardo@uv.es)
  • Prof. Vicenta Vidal Oller. Professora de Batxillerat i membre de l'Associació Espanyola per a l'Ensenyament de les Ciències de la Terra (AEPECT) (vvidal@aepect.org)

Més informació: http://www.aepect.org/olimpiadasgeologia/index.htm

Links: