University of Valencia logo Logo Delegation for University Integration Logo del portal

XVI Edició de La Biologia a les teues mans

  • November 10th, 2020
Microscopi, cor, planta

Activitat dirigida als estudiants matriculats en 1r o 2n de batxillerat en la modalitat de ciències de la Natura i la Salut.

Els objectius d'aquesta activitat són els d'afavorir les relacions entre la Universitat de València i els centres d'ensenyança secundària, posar a disposició dels professors/es i dels estudiants de biologia en batxiller els recursos de la Facultat de Ciències Biològiques. Per últim estimular i difondre entre els joves l'estudi de la biologia com a ciència i com a part integral de la seua cultura científica.

El termini d'inscripció de l'activitat és de l'11 al 24 de novembre, ambos inclosos. Les bases i la fitxa d'inscripció la trobaràs en la direcció web que indiquem a continuació  https://ir.uv.es/delegacio/BiologiaTeuenMans-Inscripcio

Per la situació d'excepcionalitat derivada de la crisi de la COVID-19, actualment, l'aforament dels laboratoris s'ajustarà als criteris establerts per la Universitat de València. En la present edició s'amplia l'oferta a cinc blocs de dues pràctiques cadascun, el que fa un total de deu pràctiques. Els centres interessats a participar en aquesta activitat deuran assistir amb grup tancat de 8 o 15 estudiants.

L'activitat és realitzarà els dies 18, 19, 20, 21 i 25 de gener de 2021, en torn de matí (tots els dies de 9:00 a 13:00 hores) o en tors de vesprada (dimarts 19 i dimecres 20 de gener de 15:00 a 19:30 hores).

 

Links: