University of Valencia logo Logo Delegation for University Integration Logo del portal

XVIII OLIMPÍADA DE BIOLOGIA Fase Autonòmica València 2021

  • December 29th, 2020
OlimpiadesUV

Poden participar tots els alumnes de centres d’ensenyament matriculats durant el curs 2020-2021 en l’assignatura de Biologia de 2n de batxillerat. Per la excepcional situació generada per la pandèmia, en aquesta edició, cada centre podrà inscriure a cinc estudiants com a màxim. La prova es realitzarà simultàniament a les tres províncies de la Comunitat Valenciana. La participació és individual.

L’examen serà el divendres 5 de febrer de 2021, a les 16.00 hores a l’Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot. La prova es podrà realitzar de forma telemàtica en funció de la situació sanitària, en aquest cas s’informarà tant a l’alumnat com al professorat implicat del procediment per a la realització de l’examen

Els alumnes inscrits seran convocats a les proves sense necessitat de comunicació personal posterior. Excepcionalment, es podrà modificar la data i l’hora si les circumstàncies així ho aconsellen; en aquest cas, els centres en seran informats oportunament.

Les inscripcions es realitzaran del 7 al 24 de gener de 2021 a través de la direcció web https://ir.uv.es/delegacio/OlimpBio/Inscripcion

L’examen és anònim i tindrà una durada de dues hores. Constarà de 100 preguntes de tipus test relatives al programa de l’assignatura de Biologia i Geologia de 1r de batxillerat, referit als continguts de Biologia (exclosos els continguts de geologia) i al programa de l’assignatura de Biologia de 2n de batxillerat que figura en el Decret 102/2008 d’11 de juliol de 2008. DOC 5806 (Excloent “Microbiologia i Immunologia. Aplicacions”). Cada pregunta té quatre opcions, de les quals només una és correcta. Quatre errors anul·len un encert. Les preguntes no contestades no es tindran en compte.

L'alumnat que resulte guanyador de l'Olimpíada rebrà una ajuda per a l'estudi per valor de 1000 €. Aquesta ajuda es farà efectiva únicament en el cas que la persona guanyadora s'haja matriculat en el primer curs, en una titulació de grau en un centre propi de la Universitat de València.

Les ajudes a l'estudi obtingudes són personals i intransferibles i es poden fer efectives en els dos cursos següents a l'obtenció. Si l'alumnat ha resultat guanyador de les fases locals d'una o més olimpíades, successivament o simultàniament, pot fer efectiva una única ajuda a l'estudi per a una única titulació de la Universitat de València.

Serà obligatori l'ús de màscares durant la realització de les proves.

Molta sort a tot l'alumnat.

Mes Informació: https://ir.uv.es/delegacio/OlimpBio/Bases

 

 

Links: