Logo de la Universitat de València Logo Departament de Dret Internacional Logo del portal

Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
ALANDETE SANCHEZ, BELEN

ALANDETE SANCHEZ, BELEN

PDI-Associat/Da Universitari/A
AZCARRAGA MONZONIS, CARMEN

AZCARRAGA MONZONIS, CARMEN

PDI-Titular d'Universitat
Vicedega/Vicedegana / Vicedirector/a Ets

Despacho 3A11 Facultad de Derecho Universitat de València

(9638) 28657

carmen.azcarraga@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

CASTELLO PASTOR, JOSE JUAN

CASTELLO PASTOR, JOSE JUAN

PDI-Contractat/Da Doctor/A
Coordinador/a Curs

Despacho 3B04 Departamento de Derecho Internacional "Adolfo Miaja de la Muela". Facultad de Derecho (Universitat de València). Avda dels Tarongers s/n 46022 Valencia

(9616) 25223

josejuan.castello@uv.es

Biografia
 

José Juan Castelló Pastor és Professor Contractat Doctor de Dret internacional privat a la Universitat de València. És llicenciat en Dret (2000), Màster en Dret (LLM) per Queen Mary College de la Universitat de Londres (2001), Doctor en Dret per la Facultat de Dret de la Universitat de València (2015), Premi Extraordinari de Doctorat (2016/2017), becari postdoctoral Juan de la Cierva-MINECO (2016).

Autor de diferents articles en revistes nacionals i internacionals sobre propietat intel·lectual, tecnologia i contractació; i de dues monografies (“Motors de cerca i drets d'autor: infracció i responsabilitat” 2016 i “Danys digitals i drets de la personalitat: determinació del tribunal competent en conflictes internacionals originats en la xarxa” 2022). Ha sigut director d'obra col·lectiva "Desafiaments jurídics davant la integració digital: aspectes europeus i internacionals", Aranzadi (2021); co-director de l'obra "Dret de contractació electrònica i comerç electrònic a la Unió Europea i a Espanya", Tirant lo Blanch (2021); a més de secretari de redacció dels Comentaris a la Llei de Propietat Intel·lectual (2017), dirigits pels professors Palau Ramírez i Palao Moreno i editats per Tirant lo Blanch (2017). Director del Congrés internacional “La tutela dels drets en l'entorn digital” (ed. 2019, 2021 i 2023 respectivament). Ha participat en diferents congressos nacionals i internacionals com a ponent i comunicant. Les seues àrees de coneixement són el Dret d'autor, el comerç electrònic, la societat de la informació i el Dret internacional privat. 

Investigador Principal del Projecte d'investigació finançat R+D+i per Ministeri de Ciència i Innovació i per la Unió Europea (fons NextGenerationEU) titulat «Cap a una transició digital centrada en la persona a la Unió Europea» (2022-2024). Amb anterioritat, IP del Projecte d'investigació emergent R+D+i finançat per la Generalitat Valenciana (2019-2021) “La tutela dels drets en l'entorn digital: nous reptes, desafiaments i oportunitats”. 

Ha realitzat estades d'investigació en l'Institut Max Planck de Propietat Intel·lectual i Competència de Munic (2012), la Universitat de Fordham (2013-14), la Universitat de Bolonya (2016), la Universitat de Magúncia (2017) i la Universitat de Columbia (2018 i 2022), aquesta última amb l'ajuda a les estades de mobilitat a l'estranger José Castillejo-Ministeri Edudació (2021).

ESPINOSA CALABUIG, ROSARIO

ESPINOSA CALABUIG, ROSARIO

PDI-Catedratic/a d'Universitat
ESPLUGUES MOTA, CARLOS AURELIO

ESPLUGUES MOTA, CARLOS AURELIO

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Director/a Titulacio Master Oficial

Departamento de Derecho Internacional "Adolfo Miaja de la Muela" Facultad de Derecho Universitat de València Avda. dels Tarongers s/n 46071 Valencia España

(9638) 28717

carlos.esplugues@uv.es

Biografia
 

Carlos Esplugues Mota es Catedrático de Derecho internacional privado en la Universidad de Valencia (España) desde 1997 y hasta septiembre de 2017 fue también Presidente de la Asociación española de Profesores de Derecho Internacional y Relaciones Internacionales. Igualmente es representante del Reino de España en el Grupo II (Arbitraje y Mediación) de la Comisión de Naciones Unidas para el Derecho Mercantil Internacional (UNCITRAL/CNUDMI) y ha formado parte de diversas comisiones legislativas en la Comisión Europea. Igualmente es abogado y actúa de forma regular como árbitro y mediador internacional.

Carlos Esplugues es uno de los más destacados especialistas españoles en Derecho Internacional Privado y Derecho del Comercio Internacional con un amplísimo prestigio y reconocimiento internacional. El Prof. Esplugues Mota es uno de los 4 autores españoles de Derecho Internacional Privado más citados, y se encuentra entre los autores más destacados, también, en algunos de los más destacados y prestigiosos repositorios internacionales: top 2% en www.academia.edu o top 3.17 % en www.ssrn.com (a fecha diciembre de 2017).

Su obra, traducida al español, inglés, japonés y ruso es amplísima en número y materias tratadas (547 publicaciones: 7 libros como autor único, 66 como director, editor o autor de capítulos en libros internacionales, 353 como director, editor o autor en obras nacionales, 44 artículos en revistas jurídicas internacionales y 78 artículos en revistas jurídicas nacionales) y cuenta con un enorme reconocimiento e impacto internacional. Carlos Esplugues es, igualmente, director de dos manuales de uso generalizado en España e Iberoamérica, Derecho internacional privado (con Iglesias Buhigues y Palao Moreno, Valencia, Tirant, 12ª ed., 2018) y Derecho del Comercio Internacional (Valencia, Tirant, 8ª ed., 2017).

Carlos ha sido reconocido por las más altas instituciones científicas internacionales. Es becario del Curatorium de la Academia de Derecho Internacional de La Haya, de la Comisión Fulbright, de la Fundación Stevenson, del DAAD o de la Japan Society for Promotion of Science. Miembro del equipo de investigación de excelencia MedArbValencia, ha sido director o miembro en 38 proyectos de investigación nacionales e internacionales (tanto europeos como asiáticos). El Prof. Esplugues es invitado de forma regular a impartir docencia como profesor invitado en las más prestigiosas universidades e instituciones del mundo (Harvard, Cambridge, Friburgo, Génova, Upssala, Nagoya, Xiamen, Nacional de Taiwán, Seúl, Externado, Guanajuato, Católica de Valparaiso…), habiendo sido ponente invitado en más de 170 congresos nacionales e internacionales. En la actualidad cuenta con 12 tesis dirigidas, todas ellas con la máxima calificación.

Curriculum vitae

GARIN ALEMANY, FELIPE ASCENSION

GARIN ALEMANY, FELIPE ASCENSION

PDI-Associat/Da Universitari/A
GOMEZ FONSECA, FRANCISCO ALBERTO

GOMEZ FONSECA, FRANCISCO ALBERTO

PDI-Associat/Da Universitari/A
GONZALEZ MARIMON, MARIA

GONZALEZ MARIMON, MARIA

PDI-Ajudant Doctor/A
Biografia
 

Actualment, és Professora Ajudant Doctora de Dret Internacional Privat en la Universitat de València. Anteriorment, va ser Personal Investigador en Formació en la Universitat de València i beneficiària de l'Ajuda per a la Formació del Professorat Universitari del Ministeri d'Universitats (FPU 2017).

Doctora en Dret per la Universitat de València (excel·lent Cum laude). Programa de doble titulació en Dret i Ciències Polítiques en la Universitat de València, amb premi extraordinari en tots dos graus. Posteriorment, va cursar el Màster oficial en Dret, Empresa i Justícia de la mateixa Universitat, també amb premi extraordinari, així com el Màster d'accés a l'Advocacia de la UNED. I finalment, el Programa de Doctorat en Dret, Ciències Polítiques i Criminologia de l'Oniversidad de Valencia.

Autora de diverses publicacions, contribucions en Congressos i seminaris, relacionats amb el Dret Internacional privat en matèria de família, així com col·laboració en l'organització de Congressos Internacionals. Destacant, entre ells, el llibre Menor i Responsabilitat parental a la Unió Europea, publicat en 2021 per l'editorial Tirant lo Blanch. Addicionalment, destaca la participació en projectes d'investigació com els projectes europeus (European Action Grant Project) “MiRI – Minor’s Right to Information in civil actions – Improving children’s right to information in cross-border civil cases” i Just Closer (“Just Closer to children and their families”).

Igualment, és docent de l'assignatura de Dret Internacional privat, tant en el Grau en Dret com en els Dobles Graus que ofereix la Facultat de Dret de la UV. Així com en l'assignatura de Fonts i Metodologia del Màster oficial de Dret, Empresa i Justícia de la UV.

Ha sigut beneficiaria de diferents beques per a realitzar estades a l'estranger, destacant: l'estada d'investigació de quatre mesos en la Universitat Paris II Phanteon-Assas, sota la supervisió de la Profa. Sabine Corneloup; o la beca per a investigadors internacionals 2022 del Max Planck Institute for Comparative and International Private Law D'Hamburg, finançada per la Max Planck Society, en cooperació amb laL indemann Foundation.

Igualment, va ser guanyadora del XXII Premi d'Estudis Jurídics Universitaris Manuel Broseta Pont.”, Fundació Manuel Broseta Pont.

GRIMA FERRADA, JUAN

GRIMA FERRADA, JUAN

PDI-Associat/Da Universitari/A
LAPIEDRA ALCAMI, ROSA MARIA

LAPIEDRA ALCAMI, ROSA MARIA

PDI-Titular d'Universitat

(9616) 25229

rosa.lapiedra@uv.es

LORENZO SEGRELLES, JOSE MANUEL DE

LORENZO SEGRELLES, JOSE MANUEL DE

PDI-Associat/Da Universitari/A
PALAO MORENO, GUILLERMO

PALAO MORENO, GUILLERMO

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Departamento de Derecho Internacional "Adolfo Miaja de la Muela", Facultad de Derecho, Universitat de València Avd. de los Naranjos s/n 46071 Valencia

(9638) 28670

guillermo.palao@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

QUINZA REDONDO, JACINTO PABLO

QUINZA REDONDO, JACINTO PABLO

PDI-Titular d'Universitat

Edificio Departamental Central - Despacho 3A01 Área de Derecho Internacional Privado Departamento de Derecho Internacional "Adolfo Miaja de la Muela" Facultat de Dret - Universitat de València Avenida Los Naranjos, s/n 46022 - Valencia (España)

(9638) 28671

pablo.quinza@uv.es

Biografia
 

València, 1986. Pablo Quinzá Redondo és Professor Contractat Doctor de Dret internacional privat en la Universitat de València. És llicenciat en Dret (2010) i Administració i Direcció d'empreses (2010) , Màster en Dret de l'Empresa (2012) i Doctor en Dret per la Facultat de Dret de la Universitat de València (2015) . Autor de distints articles en revistes nacionals i internacionals, les seues àrees de coneixement són el Dret internacional privat de família i successions i el Dret interregional. Ha realitzat estades d'investigació en el Instituto Max Planck de Derecho comparado y Derecho internacional privado de Hamburgo (2012, 2013 y 2014), la Universidad de Utrecht (2013), la Universidad Nacional Autónoma de México (2014), la Pontificia Universidad Católica de Valparaíso (2015), la Universidad de Mainz (2016) y el Institute of Advanced Legal Studies-Universidad de Cambridge (2018).

REIG FABADO, ISABEL

REIG FABADO, ISABEL

PDI-Titular d'Universitat

(9616) 25224

isabel.reig@uv.es

SEGARRA COBO, LUCIA

SEGARRA COBO, LUCIA

PDI-Associat/Da Universitari/A
TENT ALONSO, PEDRO

TENT ALONSO, PEDRO

PDI-Associat/Da Universitari/A