Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Història de l'Art Logo del portal

El Departament d'Història de l'Art col·labora amb la Galeria Nacional d'Art Antic de Roma a la nova Edició del Seminari Internacional de Dignòstica Artística

  • 17 d’abril de 2023
Image de la noticia

El ‘IV Seminari Internacional de Diagnòstic Artístic’, fruit de la col·laboració entre la Galeria Nacional d'Art Antic de Roma, el Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València i Emmebi Diagnostica Artistica-Roma, tindrà lloc al Palazzo Barberini els propers 20 i 21 d'abril i s'enriquirà amb un taller dedicat al famós “fals pompeià” amb Júpiter i Ganímedes, pintat per Anton Raphael Mengs.

El Seminari Internacional de Diagnòstica Artística va ser instaurat pel Màster de Formació Permanent en Diagnòstic Artístic i Autentificació d'Obres d'Art de la Universitat de València en abril de 2019. Des de la primera edició, aquesta trobada pretén reunir una vegada a l'any grans experts de la diagnòstica artísitca a Europa, de manera rotativa entre Espanya i Itàlia. Costanza Miliani (CNR-ISPC), Catarina Miguel (Universidade Évora, Portugal) o Philippe Walter (LAMS-CNRS, París), són especialistes amb gran reconeixement internacional que formen part del programa d'aquest any. La conferència inaugural estarà dedicada al projecte de recerca de la spezieria de Santa Maria della Scala, Roma, dirigit des de fa anys des del Departament d´Història de l´Art de la Universitat de València.

Llista d'enllaços: