Castellano
English
Directori UV
Menú
El departament
Presentació
Ubicació i Contacte
Organització
Secretaria
Recursos
Docència en Grau
Graus
Docència en Postgrau
Màsters Universitaris
Titols Propis
Doctorats
Doctorats vinculats amb el Departament
Investigació
Grups d'Investigació
Memòries d'investigació
Personal
Professorat i personal investigador
Personal Tècnic i d'Administració
Inici
>
Investigació
>
Grups d'Investigació
>
Grup d'Investigació "Microbiologia de l'elaboració de vins. Fermentació malolàctica"
> Membres del Grup
Submenu
Grup d'Investigació "Selecció i caracterització de rents vínics. Ús d'enzims per incrementar l'aroma del vi"
Grup d'Investigació "Detecció de bacteris en aliments mitjançant tècniques moleculars"
Grup d'Investigació "Microbiologia de l'elaboració de vins. Fermentació malolàctica"
Grup d'Investigació "Immunologia de les infeccions fúngiques"
Membres del Grup d'Investigació
Presentació
Activitats del Grup
Membres del Grup
Nom
Categoria
Contacte
Sergi Ferrer i Soler
C.U.
Isabel Pardo Cubillos
C.U.