• .
 • .
 • .

Eleccions d'estudiants a Consell de Departament

31/12/19

El Director del Departament de Física de la Terra i Termodinàmica convoca eleccions per al proper 28 de novembre, per la renovació dels representants d'estudiants del Consell de Departament.

[Read more]

  El 'machine learning' continua proporcionant dades per a l'Observació de la Terra

  19/07/19

  L'equip d'investigadors liderat per la Universitat de València, en col·laboració amb la University of Oxford (UK) i el Max Planck Institute of Biogeochemistry (Alemanya) han proporcionat una revisió d'algorismes de machine learning capaços de millorar les estimacions de variables crítiques per al monitoratge de la Terra. Després de publicar recentment en Nature diferents algorismes capaços d'aprendre les relacions causals entre variables a partir de dades, ara l'investigador de la Universitat de València Gustau Camps-Valls, juntament amb científics de l'Oxford University i el Max Planck Institute of Biogeochemistry (Alemanya), argumenta en un nou treball que els algorismes actuals estan limitats en diferents sentits.

  [Read more]

   Ranking de Shanghái per matèries de 2019, la Universitat de València (UV) és la 9ª del món en Teledetecció

   19/07/19

   La Universitat de València (UV) és la 9ª del món en Teledetecció (Dpto. de Física de la Terra i Termodinàmica – Facultat de Física) i la 21 en Tecnologia i Ciència dels Aliments, sent en tots dos casos la millor d'Espanya, segons Ranking de Shanghái per matèries de 2019. La Universitat de València està entre les 150 millors del món en 9 disciplines, dos més que fa un any. Manté o reforça el seu lideratge en sis matèries: Teledetecció, Tecnologia i Ciència dels Aliments, Gestió Turística, Salut Pública, Ciències Agrícoles i Administració i Direcció d'Empreses (ADE).

   [Read more]

    Renewal of Accreditation - Visit of the External Evaluation Commission (CEE)

    06/06/19

    Next June 7 we will receive the visit of the External Evaluation Commission (CEE), for the renewal of the Doctorate accreditation in Remote Sensing.

     The professor and researcher of the Department of Earth Physics and Thermodynamics, José Antonio Sobrino Rodríguez, Jaume I Prize for Environmental Protection 2019

     06/06/19

     The professor José Antonio Sobrino Rodríguez, researcher of the Department of Earth and Thermodynamic Physics, of the Universitat de València, has received the prestigious Jaume I Prize for the Protection of the Environment 2019.

     [Read more]

       
       
      This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy