Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Biomedicina i Biotecnologia Logo del portal

Guia dels estudis de doctorat a la Universitat de València

Instrucció de matrícula

 

- Doctorands/des de nou ingrés.

La Universitat de València publicarà a través de la pàgina web de l'Escola de Doctorat el resultat de la preinscripció conforme al calendari administratiu establit.

Els estudiants admesos en un Programa de Doctorat, podran efectuar l'automatrícula a través d'Internet, del 10 al 17 de octubre de 2024 (fins a les 14:00 Hora espanyola).

Accediran a la pàgina web Portal Serveis Estudiant per a realitzar la seua matrícula. Prèviament rebran una notificació en el correu electrònic proporcionat en la preinscripció.

L’abonament de les taxes de la matrícula no s’efectua en el moment de realització de l’automatrícula, sinó que el rebut es generarà amb posterioritat.

Les dates aproximades d'emissió dels rebuts es publicaran quan estiga disponible la informació.

- Segona i posteriors matrícules.

La renovació de la matrícula dels estudiants de doctorat de segon any i següents es realitzarà d'ofici per l'Escola de Doctorat durant la primera quincena d'octubre.

Des de l'Escola de Doctorat es remetrà un correu electrònic al compte de la UV de l'estudiant (usuari@alumni.uv.es) durant els mesos de juny-juliol per informar-li i per tal que, si escau, actualitze les seues dades personals, de pagament, o qualsevol altra que resulte procedent.

OPCIONS DE PAGAMENT:

1.- Targeta bancària

2.- Domiciliació en compte bancari espanyol: en aquest cas, caldrà emplenar l'ordre de domiciliació.

3.- Transferència bancària: en el cas que no es dispose de les les anteriors opcions, existeix la possibilitat de realitzar una transferència bancària a la Universitat de València. Per fer-ho, serà necessari escriure un tiquet a www.uv.es/escola-doctorat/matricula per sol·licitar les dades del compte bancari de la Universitat. Una volta realitzada la transferència, caldrà enviar una còpia del resguard al mateix tiquet.