Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional Logo del portal

Obert el termini de preinscripció per als Doctorats del pròxim curs 2024-2025

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 25 d’abril de 2024
Estudiants inscribint-se

La Universitat de València compta amb una de les ofertes de Doctorat més àmplia de totes les universitats espanyoles, amb 60 programes que abasten totes les branques de coneixement. Tria la teua i realitza ja la preinscripció ordinària fins al 26 de juny.

El nombre d'estudiants matriculats en els Programes de Doctorat de la UV ascendeix a més de 4.500, unes xifres que evidencien el compromís continu de la nostra institució acadèmica amb l'excel·lència educativa i la investigació d'avantguarda.

Captura web

La UV ofereix una àmplia gamma d'oportunitats d'estudi de Doctorat en diverses àrees temàtiques. L'oferta consta de 17 programes de Doctorat en Ciències Bàsiques i Enginyeries, 13 programes en Ciències de la Salut, 20 en Ciències Socials i 10 en Humanitats. Aquests programes estan dissenyats per a fomentar la innovació, excel·lència i internalització dels futurs doctors i doctores.

L'Escola de Doctorat de la UV potencia la internacionalització mitjançant l'impuls a la realització de tesis doctorals en règim de cotutela amb altres universitats i tesis amb menció internacional. Així, al voltant del 30% de les tesis defensades cada curs es desenvolupen en col·laboració amb altres institucions acadèmiques o reben la menció internacional.

La UV realitza una important investigació, tant qualitativa com quantitativa, amb una producció científica que la posicionen entre les primeres universitats espanyoles en tots els rànquings internacionals. Té instituts d'investigació mixtos amb el CSIC i la seua qualitat investigadora es veu també reconeguda amb segells d'excel·lència ‘Severo Ochoa’ i ‘María de Maeztu’.

La Universitat de València ofereix un ampli ventall de programes dissenyats per a secundar i promoure el talent investigador. Entre aquests programes es troben les ajudes predoctorals ‘Atracció de Talent’, destinades a atraure als millors estudiants perquè desenvolupen la seua carrera formativa i investigadora dins de la Universitat. A més, la UV brinda oportunitats de mobilitat predoctoral, facilitant estades curtes de professorat a l'estranger i la participació d'investigadors convidats. La nostra institució també ofereix una infraestructura científica de primer nivell, projectes precompetitius i programes de suport per a la participació en iniciatives de la Unió Europea.

Captura web

D’acord amb el seu constant compromís amb la innovació i la transferència de coneixement, la Universitat de València ofereix el programa d'ajudes ‘Valora i Transfereix’, destinat a la realització de projectes de prova de concepte. A més, com a part de la seua missió de transferència a la societat, l'Escola de Doctorat de la UV impulsa i recolza la realització de Doctorats Industrials i altres modalitats de Doctorat en col·laboració amb empreses, entitats i institucions del sector públic i privat.

Aquesta iniciativa promou una estreta col·laboració entre l'acadèmia i el sector empresarial, generant oportunitats per a la innovació, la investigació aplicada, l'emprenedoria i el desenvolupament tecnològic que impulsen el progrés i l'èxit en l'àmbit valencià i més enllà de les seues fronteres. En aquesta línia, sobreïx el Parc Científic de la UV, que alberga més de 90 empreses pioneres en tecnologia, sorgides de la investigació científica. A més, la UV compta amb un viver empresarial dissenyat per a brindar suport a spin-offs i altres projectes empresarials en les seues etapes inicials de creixement. Així mateix, disposa de tres planters empresarials que acullen startups i empreses emergents, proporcionant un entorn propici per al seu desenvolupament i consolidació.

On i quan em puc preinscriure?

La Unitat Web i Màrqueting ha inaugurat un nou portal web dedicat a l'admissió en els Doctorats de la UV. Aquest portal ofereix detalls sobre el procés d'admissió i incorpora vídeos tutorials per a assistir-te durant la preinscripció en línia. El disseny del lloc, en format de landing page, facilita l'accessibilitat a tota la informació mitjançant el desplaçament vertical, la qual cosa permet una consulta clara i senzilla.

La preinscripció estarà disponible a partir de dijous 25 d'abril, i el termini per a presentar sol·licituds romandrà obert fins al 26 de juny a les 14:00 hores. Posteriorment, s'obrirà una fase extraordinària de preinscripció del 23 al 25 d'octubre (fins a les 14:00 hores), durant la qual s'oferiran els Programes de Doctorat amb places vacants.

No perdes l'oportunitat d'avançar en la teua carrera acadèmica i professional, inscriu-te ja en un Programa de Doctorat de la Universitat de València!