Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Universitat de València

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 20/06/19

  El Màster en Teledetecció, reacreditat pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats

  El Consell d'Universitats, a través de la seua Comissió de Verificació i Acreditació, en la seua sessió del dia 05 de juny de 2019, ha resolt, renovar l'acreditació del títol universitari oficial de Màster Universitari en Teledetecció per la Universitat de València (Estudi General).

  [Llegir més]

 • 10/06/19

  Met Office opportunity - Weather Scientist

  Met Office has several exciting opportunities within Weather Science andare looking for talented and creative candidates eager tocontribute to the research and development required to improveweather forecasts.

  [Llegir més]

 • 06/06/19

  Renovació de l'Acreditació - Visita de la Comissió d'Avaluació Externa (CEE)

  El pròxim 7 de juny rebrem la visita de la Comissió d'Avaluació Externa (CEE), per a la renovació de l'acreditació del Doctorat en Teledetecció.

 • 05/06/19

  El professor del Doctorat en Teledetecció José Antonio Sobrino Rodríguez, premi Jaume I de Protecció del Medi Ambient 2019

  El catedràtic José Antonio Sobrino Rodríguez, professor i investigador del Departament de Física de la Terra i Termodinàmica, de la Universitat de València, ha rebut el prestigiós premi Jaume I de Protecció del Medi Ambient 2019.

  [Llegir més]

 • La Nau

  04/06/19

  Convocatòria dels Premis Extraordinaris de Doctorat per al curs 2018-2019

  [Llegir més]

 • 30/05/19

  OFERTA POSTDOCTORAL EN EL CIEMAT

  Contracte postdoctoral amb càrrec a un projecte amb duració de 1,5 anys prorrogable fins a un total de 2,5 anys, per a CIEMAT. Perfil dels candidat@s : EXPERIÈNCIA EN AEROSOLS ATMOSFÈRICS.

  [Llegir més]

 • 28/05/19

  Dues places de treball disponibles en l'empresa Starlab en Barcelona dedicada a serveis de teledetecció.

  Dues places de treball disponibles en l'empresa Starlab en Barcelona dedicada a serveis de teledetecció.

  [Llegir més]

 • Llibres

  08/05/19

  Premis del Comitè Econòmic i Social per a tesis doctorals defensades durant l'any 2018

  El Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana ha convocat els Premis per a Tesis Doctorals defensades durant l'any 2018. Podeu trobar més informació a l'enllaç i adreçant-vos directament al Comité Econòmic i Social.

 • 02/05/19

  INTA (Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial) Departament d'Observació de la Terra: Teledetecció i Atmosfera. Contracte per a llicenciat/grau/màster a través d'Ajudes

  Contracte per a llicenciat/grau/màster a través d'Ajudes per a la promoció d'ocupació jove i implantació de la Garantia Juvenil en I+D+i 2018. "Estudi de gasos traça troposfèrics en regions urbanes, rurals i remotes utilitzant espectroscopía d'absorció diferencial." Nota: Els candidats han d'estar inscrits en el Fons de Garantia Juvenil

  [Llegir més]

 • 02/05/19

  Post-doc contract offer in the group of Dr. Ben Somers, Remote cology and Terrestrial Ecology Laboratory, KU Leuven. (BELGIUM)

  The Remote Sensing & Terrestrial Ecology group of KU Leuven is opening a vacancy for a postdoc position on quantifying vegetation dynamics using satellite remote sensing time series.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies