Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Teledetecció Logo del portal

Convocatòria contracte de tècnic

  • 24 de setembre de 2020
Image de la noticia

L'Institut d'Investigació en Recursos Cinegètics (IREC)de la Universidad de Castilla-La Mancha, obri convocatòria per a un contracte de tècnic associat al projecte: “Harmonització de les dades poblacionals de la fauna silvestre a Espanya: aplicacions a la vigilància sanitària i control de malalties compartides amb el bestiar (HAWIPO)”; finançat per la convocatòria 2019 del Pla Nacional d'Investigació.

Estem buscant un graduat amb coneixements avançats en sistemes d'informació geogràfica, maneig i anàlisi de dades en contextos espaciotemporals per a treballar en el projecte HAWIPO, amb seu en l'Institut d'Investigació en Recursos Cinegètics (IREC). 
El principal objectiu del projecte és harmonitzar la presa de dades sobre distribució i abundància de fauna silvestre (principalment ungulats) a Espanya, per a modelitzar la interfície entre bestiar domèstic i fauna, i desenvolupar anàlisi de risc per a infeccions compartides en la interfície.

El contractat serà responsable de la cerca de dades, el seu emmagatzematge i processament d'acord amb estàndards prèviament establits, i participarà en el modelatge dels patrons de distribució i abundància dels silvestres, i de la interfície entre bestiar i fauna en un pas posterior.

Es valorarà experiència constatada en l'ús de sistemes d'informació geogràfica, maneig de bases de dades i realització d'anàlisis espaciotemporals. Per a això, a més dels cursos formatius, es tindran en compte les contribucions científiques (projectes d'I+D, articles en revistes del JCR, comunicacions a congressos) amb participació rellevant del candidat. 

Busquem una persona amb perfil investigador. Dins del projecte HAWIPO s'oferirà pròximament un contracte FPI per a la realització d'una tesi doctoral. El contracte que ací s'ofereix, per tant, podria tindre continuïtat i, en el cas de ser seleccionat per al FPI, culminar amb la realització d'una tesi doctoral.
 
Els interessats hauran d'enviar el CV i una carta de motivació a joaquin.vicente@uclm.es i pelayo.acevedo@uclm.es abans del 15 d'octubre de 2020