Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Teledetecció Logo del portal

OFERTA DE TREBALL AMB EXPERIÈNCIA EN TELEDETECCIÓ DE VEGETACIÓ

  • 15 de febrer de 2023
Image de la noticia

Es busca un investigador postdoctoral amb experiència en teledetecció de vegetació, per a donar suport i liderar activitats de recerca en el marc de diferents projectes finançats pel Pla Estatal de recerca i l'Agència Espacial Europea (ESA) (https://urldefense.com/v3/__http://agraria.tech/__;!!D9dNQwwGXtA!S22lfufc20GxIz_W9tqLpTC27czLefvwEgxdSlUqroNhauzpeq-sHSsKc4hetB-ubG1AbXoK0A$)

La recerca se centrarà en l'estudi dels impactes d'estressors abiòtics en variables biofísiques de cultius com: contingut en pigments, , Leaf Area Index (LAI), Fraction of Absorbed Photosynthetic Active Radiation (FAPAR) and Canopy Chlorophyll Content (CCI) a partir de nous sensors hiperespectrals de teledetecció satel·litària i pròxima.

L'investigador tindrà accés a un laboratori de espectroscopía equipat amb espectrorradiómetre, mesuradors LAI, cambres hiperespectrals Headwall (400-2500 nm) i tèrmiques i drons. Treballarà dins d'un equip més ampli juntament amb investigadors predoctorals i tècnics.

Les tasques específiques impliquen:

  • Organitzar i dur a terme campanyes de camp per a recollida de mostres en cultius i sòls
  • Adquisició d'imatges hiperespectrals amb drons
  • Processat d'imatges hiperespectrals i tèrmiques de càmeres Headwall, PRISMA, EnMAP.
  • Modelatge de variables biofísiques de sòls i vegetació usant models d'inversió de transferència radiativa (RTM) i intel·ligència artificial (machine learning; ML).

Requisits:

  • Estudis de llicenciatura o grau en Geografia, ciències ambientals, biologia, física o agronomia. Doctorat en ciències de la terra, teledetecció, o agricultura.
  • Es requereixen competències en teledetecció i anàlisi d'imatge, amb experiència en el modelatge de variables biofísiques a partir de teledetecció, RTM i ML. S'espera un bon nivell de programació en R i/o Python.

La data d'incorporació és l'1 d'abril de 2023. Retribucions brutes anuals 24.505,32 euros (quotes patronals a part). Prorrogable fins a 31 de desembre de 2024, amb possibilitat de pròrrogues addicionals.

Els interessats poden dirigir les seves consultes a l'IP dels projectes Prof. Víctor Rodríguez-Galiano (vrodriguez8@us.es)